Úvodní stránkaNovinkyPodpora slušným lidem, NE parazitujícím

Podpora slušným lidem, NE parazitujícím

Podpora slušným lidem, NE parazitujícím – říká ve svém videu velmi správně místopředsedkyně SPD Jihomoravského kraje Lucie Šafránková. Hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) prosazuje spravedlivý sociální systém, chceme podporovat slušné pracovité lidi a ne rozdávání peněz parazitům, kteří ve skutečnosti nemají zájem pracovat a pouze zneužívají nefunkční systém a okrádají tak všechny spořádané občany.
A co si o tomto tématu myslíte Vy? Napište mi do komentářů. A jestli s námi souhlasíte, prosím sdílejte a podpořte nás v říjnových parlamentních volbách.
Nechceme podporovat další zvyšování kriminality nepřizpůsobivých a utrácet další a další miliony na to, aby se takoví lidé měli lépe než slušní a pracující občané.
Ukončíme takové plýtvání penězi nás všech a za ušetřené prostředky zajistíme:
– zvyšování důchodů všem bez rozdílu stejnou částkou, nikoliv stejným procentem jako dosud
– a důstojný život rodinám s dětmi, matkám samoživitelkám i zdravotně handicapovaným občanům.
Naši političtí odpůrci říkají, že jsme populisté a na problémy nemáme řešení. Posuďte sami, jestli nemáme řešení. Od roku 2010 narostly výdaje na sociální dávky o neuvěřitelných 52 miliard korun. Pokud by těchto 52 miliard korun šlo do důchodů, průměrný důchod by se měl správně zvýšit na skoro 32.000,-Kč. Máte pocit, že průměrný důchod v České republice je 32.000 ,-Kč?
SPD nesouhlasí s neustálým zvyšováním nehospodárných výdajů, nechceme zadlužování státu, ale chceme podporovat pouze potřebné, spořádané občany, kteří si podporu zaslouží. A na to je v systému peněz víc než dost.
Není přece spravedlivé, aby lidé, kteří žijí řádným životem a vychovávají své děti, přežívali od výplaty k výplatě a současně ti, kteří na nás všech parazitují, jezdili drahými auty.
Jsem Lucie Šafránková z hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD). Děkuji za pozornost.

2017-03-08T15:24:31+02:00