Úvodní stránkaNovinkyRadek Rozvoral: A je to tady, paní Angela potvrdila opětovnou kandidaturu na kancléřku!

IMG_1142a
Německo a Evropa se má opět na co těšit. Angela Merkelová potvrdila, že hodlá opět kandidovat na německou kancléřku a poslední průzkum jí údajně dokonce přeje.

S touto zprávou přišla agentura DPA s tím, že to Merkelová v neděli oznámila vedení CDU. Její setrvání ve funkci si prý podle posledních průzkumů přeje 55 procent Němců, což je ve srovnání se srpnovým průzkumem o pět procent více.

To zase bude zoufalců a protažených ksichtů na naší veřejnoprávní televizi až se na podzim zjistí, že je realita úplně jiná, než co hlásaly uplacené agentury vytvářející volební preference podle přání zadavatelů. Všichni rádoby odborníci, politologové a samozvané elity se budou divit, proč to zase nevyšlo, když to bylo tak dobře připravené a zaplacené.

Není přeci možné, aby 55 procent Němců chtělo ve vedení země člověka, který do ní veřejně zve nelegální islámské imigranty a chce je integrovat do společnosti i přes to, že moc dobře ví, že to není možné a že jsou lidé proti tomu. Jediné co by jí mohlo pomoci k obhájení pozice kancléřky je to, že nějakým způsobem změní svou rétoriku a hlavně činy. Lidé totiž velice rychle zapomínají. Věřím tomu, že pokud svůj pohled paní Angela na imigraci změní, někteří lidé jsou schopni jí to uvěřit. Je to smutné, ale je to tak. Hodně bude také záležet na jejím prvním setkání s nově zvoleným americkým prezidentem Donaldem Trumpem, jelikož zahraniční politika USA by měla být pod jeho vedením úplně jiná než pod Obamou.

No zcela určitě se máme na co těšit a já sám jsem zvědav, jak tato tragikomedie bude pokračovat a jaké bude mít rozřešení. Doufám jen, že pokud svou rétoriku a politiku paní Angela změní, tak že jí to voliči uvěří v co nejmenší míře, jelikož člověk, který zamořil Evropu nelegálními islámskými imigranty, by další šanci na politické vládnutí dostat neměl. Evropa si totiž zaslouží úplně jiné politiky!

2016-11-22T07:36:37+02:00