Úvodní stránkaNovinkyRadek Rozvoral: Další zrůdný projekt na podporu začleňování imigrantů.

Radek Rozvoral: Další zrůdný projekt na podporu začleňování imigrantů.

Začátkem června tohoto roku oznámila na svých webových stránkách společnost Airbnb, že využije svou síť dobrovolníků po celém světě k přesídlení imigrantů.

Airbnb je americkou akciovou společností, která byla založena v roce 2008 a jejíž sídlo je v San Franciscu. Jedná se o webovou službu, která zprostředkovává pronájem ubytování po celém světě. Na svou činnost získala od různých společností a fondů několik stovek milionů dolarů. V dubnu 2017 bylo podle Wikipedie na Airbnb 15.900 nabídek ubytování v České republice, z toho 11.500 v Praze. Za rok 2016 se pomocí této služby v České republice ubytovalo 710.000 lidí.

Tato globální společnost sdružuje několik desítek tisíc dobrovolníků po celém světě, kteří nabízejí pronájem ubytování. Má to ale jeden velký háček. Lidé, kteří toto ubytování využijí, nepodléhají na rozdíl od hotelů nahlašovací povinnosti a tak je velké nebezpečí, že se někde ve vašem okolí může prostřednictvím této služby ubytovat jakýkoli vyznavač Alláha s teroristickými úmysly.

Do výše popsaného projektu společnosti Airbnb se ihned po jeho vyhlášení zapojilo několik vlivných neziskových organizací, které podobné projekty vyhledávají. Dalo by se s nadsázkou říci, že po něm skočily jako slepice po flusu, jelikož jejich multikulturní myšlení a propagace islámské ideologie nezná mezí.

Tento projekt je další zrůdností na podporu multikulturalismu a má zcela jistě za úkol dotáhnout v co největším rozsahu do celého světa včetně Evropy netolerantní, nenávistnou, velice násilnou, nadřazenou a ženami opovrhující islámskou ideologii schovávající se za náboženství.

2017-06-13T06:27:20+02:00