Úvodní stránkaNovinkyRadek Rozvoral: Informační embargo o novém přerozdělování imigrantů v EU!

Radek Rozvoral: Informační embargo o novém přerozdělování imigrantů v EU!

Média hlavního proudu nám zatajují velice důležité informace ohledně návrhu nového zákona o přerozdělování imigrantů v Evropské unii.

Všimli jste si někde v tisku nebo třeba v televizi toho, že Výbor Evropského parlamentu pro občanské svobody odsouhlasil 19. října tohoto roku návrh nového zákona o přerozdělování imigrantů v Evropské unii, který se má stát reformou Dublinského protokolu? Nevšimli, jelikož o takovýchto hanebností se vždy mlčí, aby občané nic nevěděli. No a vzhledem k tomu, že například o České televizi se ví, že má Evropskou unií určen tzv. úhel pohledu, není se ani čemu divit.

Tato připravovaná reforma Dublinského protokolu zde ke stažení ukotvuje povinné přerozdělování imigrantů a nově určuje, že všechny členské země EU jsou povinny přijímat imigranty podle přerozdělovacího mechanismu, který určí Evropská komise podle klíče HDP a populace. Strašákem této novely je hlavně to, že jednotlivé členské země nebudou mít kontrolu a možnost výběru nad tím, jaké imigranty dostanou přidělené.

Klíčovou zásadou návrhu zákona, o kterém se bude hlasovat tento měsíc v Evropském parlamentu, je to, že všechny členské státy se musí účastnit a sdílet odpovědnost za žadatele o azyl a snížit nepřiměřené zatížení členských států na „frontové linii“. Pokud se při kontrole a identifikaci zjistí, že nemá imigrant v EU své rodinné příslušníky, nebo že tu dříve žil nebo není držitelem diplomu ze země EU, bude mít tento možnost volby mezi čtyřmi zeměmi, které mají v tom kterém okamžiku nejnižší poměr žadatelů o azyl ve srovnání s ostatními. Pokud umíme počítat, tak nám musí být zcela jasné, že to budou státy V4, což je Polsko, Maďarsko, Slovensko a Česká republika.

Takto potichu připravovaná hanebnost je jasným důkazem o tom, že nám členství v Evropské unii přináší spíše zlo, než užitek a všichni občané České republiky by se nad tím měli hluboce zamyslet. Evropská unie je nereformovatelný levicově-centralistický projekt, který (ne)funguje na bází všemožných regulací, přerozdělování a neskutečné byrokracie vnucující všem členským státům multikulturní ideologii, která má propagovat islám a islámskou kulturu, což jsou věci neslučitelné s evropskou svobodou a demokracií. Pohrdá národními státy, kterým se snaží vzít národní suverenitu, a proto jsem přesvědčen, že je jen otázkou času, kdy po ní neštěkne ani pes.

Zadavatel: SPD; Zhotovitel: SPD; Politické hnutí: SPD

2017-11-06T10:06:03+01:00

Jurečkův návrh reformy systému sociálních dávek nezabrání jeho zneužívání

Pátek 16.02.2024|