Úvodní stránkaNovinkyRadek Rozvoral: Islámské nucené sňatky nezletilých nevěst trápí už i Německo!

Radek Rozvoral: Islámské nucené sňatky nezletilých nevěst trápí už i Německo!

IMG_1142a
Pro nás neskutečná zvrhlost, které se říká pedofilie, pro vyznavače Alláha normální věc, jelikož stejné choutky měl i jejich středověký prorok Mohamed, ve kterém se všichni islamisté vidí.

Společně s migrační vlnou dorazil do Německa nový problém: přibývá tu totiž dětských nevěst a úřady si neví rady. Evidují tu už 1.500 dětských sňatků. Sociální pracovníci sice páry rozdělují, ale podle některých soudů sňatky platí, jelikož obřad proběhl v cizí zemi a to v souladu s místním právem, například islámským obřadem v Sýrii. Na případ upozornil server Augsburger Allgemeine.

Dokonce to došlo až tak daleko, že si někteří bohatí Jordánci a Libanonci od některých uprchlíků kupují nezletilé manželky, což může rodině pomoci sehnat peníze na cestu do Evropy, na což prý Německo nebylo připravené. Takové dívky navíc ne dlouho po svatbě otěhotní, odejdou ze školy a tím pádem vypadnou ze společnosti.

Takže se ptám, jak je možné, že na to nebyla paní Angela při svém pozvání všech Syřanů připravená? Což pak neumí číst? Umí, ale je jí to úplně jedno, jelikož svým rozhodnutím a politickým chováním plní jen přání všech, kterým nesmrdí ropa, zbraně a bankovní lichva, což jsou ti, kteří chtějí Evropu islamizovat a tím pádem zničit.

Takových lidí a islamizátorů Evropy je samozřejmě obrovské množství a někteří z nich mají politickou moc, někteří spoustu peněz a někteří samozřejmě obojí. Bude velice těžké je porazit, ale pokud nás bude velké množství, tak to ústavní cestou v součinnosti se zákony naší země dokážeme. Je potřeba postavit džihád a právo šaría mimo zákon!

2016-09-15T12:51:31+02:00