Úvodní stránkaNovinkyRadek Rozvoral: Peníze slušným ne parazitům!

Radek Rozvoral: Peníze slušným ne parazitům!

Různé sociální dávky jsou každoročně nejvyšší položkou státního rozpočtu a pravidelně se rok co rok navyšují, což je pro budoucnost našeho státu neúnosné.

Při podpoře mladým rodinám s dětmi je proto potřeba nastolit úplně jiný sytém podpory. Je třeba jít cestou daňových slev a rodinám se třemi a více dětmi, kde alespoň jeden z rodičů pracuje a má čistý trestní rejstřík odpustit daň z příjmu. Na druhé straně je třeba odmítnou vyplácení sociálních dávek práceschopným rodičům, kteří nemají čistý trestný rejstřík, dlouhodobě nepracují a tolerují svým dětem neomluvené hodiny ve škole. Tito nepřizpůsobiví občané se nám smějí do očí a na současném štědrém a bezpracném sociálním systému parazitují.

Mít děti nesmí být luxusem, jak se to děje v současné době. Děti vychovávané v tradiční rodině jsou budoucností pro tuto zemi a základem jejich bezpečné výchovy. Tradiční rodina je základem státu a má pro něj nezaměnitelný význam. Udržuje vlastní kulturu, zvyky a tradice, což jsou hodnoty pro udržení jazyka a národa jako takového.

Narozené děti jsou také zárukou stability průběžného důchodového systému, který by měl do budoucna preferovat řádnou výchovu dětí a tím do důchodového systému umožnit takto smýšlejícím lidem odvádět menší množství prostředků než lidem, kteří děti mít nebudou, nebo je nebudou řádně vychovávat. Tento sytém by tak motivoval mladé lidi k zakládání tradičních rodin, které by produkovaly děti a řádně je vychovávaly.

Zadavatel: SPD; Zhotovitel: SPD; Politické hnutí: SPD

2017-10-12T09:00:06+02:00