Úvodní stránkaNovinkyRadek Rozvoral: První volby hnutí SPD!

Radek Rozvoral: První volby hnutí SPD!

IMG_1142a
První volby hnutí SPD po čtrnácti měsících od jeho založení dopadly nad očekávání a je vidět, že náš vlastenecký program pro přímou demokracii a odvolatelnost politiků hájící v prvé řadě zájmy České republiky a českých občanů má obrovskou budoucnost.

Děkujeme všem voličům, kteří nám dali důvěru, a bude nám velkou ctí pracovat na tom, abychom náš program v krajských zastupitelstvech co nejvíce prosadili. Ve všech krajích naší krásné země jsme udělali spousty práce při propagaci našich myšlenek, za což všem členům a sympatizantům patří velké poděkování.

To největší poděkování patří předsedovi hnutí Tomio Okamurovi, který svou nezdolnou prací a pravdivou argumentací neustále oslovuje čím dál tím větší počet občanů a poslední tři měsíce pracoval ve dne v noci na propagaci hnutí ve všech krajích České republiky.

Lidé, kteří za Tomiem Okamurou stojí a váží si ho, se již dávno oklepali z puče, který byl na něj před necelými dvěma lety spáchán a ti, kteří ho spunktovali, si po oznámení výsledků voleb asi ještě teď drbou hlavu. Jejich krátkozrakost a pár měsíců slávy při rozdávání rozhovorů před objektivy kamer těmito dny končí a už po nich neštěkne ani pes!

Pro nás všechny, kteří za programem hnutí SPD stojíme, musí být tento úspěch dalším odrazovým můstkem k ještě větší pracovní aktivitě při prosazování vlasteneckých myšlenek, abychom ve volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, které se konají na podzim příštího roku, uspěli ještě o něco lépe, než tomu bylo při právě skončených krajských volbách. Jsme šestou nejsilnější politickou stranou v zemi a jsem přesvědčen, že budeme na tomto pomyslném žebříčku jen stoupat!

2016-10-10T09:01:30+02:00