Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Obdržel jsem dotaz: “Je podle Vás vhodné, že pražská primátorka A. Krnáčová jménem hl.m.Prahy převzala záštitu nad festivalem homosexuálů Prague Pride,

kde se mimo jiné prezentuji a propaguji sado-masochistické a fetišistické sexuální praktiky BDSM a “jak se orientovat v české komunitě zvrhlíku a proč jim to spolu skvěle klape”? Jde např. o akce Laská a BDSM (10.8.) a Leather zone (11.8).”

Odpověděl jsem: Naše hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura považuje sexuální orientaci za soukromou záležitost každého člověka. Normální lidé nepotřebuji pro tak intimní záležitost jako je sex záštitu primátora. Účastnici této akce jsou trapní exhibicionisté a paní primátorka je trapná politička. Celá věc je bohužel součásti kampaně na rozvrácení přirozených hodnot lidské společnosti.

Autor fotografie:

2016-08-11T15:50:46+01:00