Úvodní stránkaNovinkyTomio Okamura: Byl jsem mezi lidmi v Litoměřicích na Autosalonu Zahrada Čech

Tomio Okamura: Byl jsem mezi lidmi v Litoměřicích na Autosalonu Zahrada Čech

Právě jsem mezi lidmi v Litoměřicích na Autosalonu Zahrada Čech a tak jako každý týden po celé republice s lidmi diskutuji, podávám si ruku a nabírám podněty. Lidé mi říkají hlavně to, že jsou naštvaní na Sobotku s Babišem, kteří definitivně nadřadili svoje vlastní politické zájmy nad zájmy občanů, předvádí neuvěřitelnou politickou frašku a vláda přestala úplně pracovat. Jediným řešením je demise celé vlády a volby, aby občané znovu rozdali politické karty. Různé demise, které oznamuje premiér Bohuslav Sobotka, a hádky Andreje Babiše jsou jen nechutný předvolební tah, jelikož většina kšeftů mezi ČSSD, hnutím ANO a KDU-ČSL je totiž za uplynulých 3,5 roku hotová, co mělo být vzájemně rozděleno, to si Sobotka s Babišem a Bělobrádkem rozdělili. Přitom obyčejným lidem nezbývá po čtyřech letech jejich vlády každý měsíc v peněženkách o nic více než tomu bylo za Kalouska.
Naše hnutí SPD je jediné, které prosazuje komplexní balíček změn jako je zákon o referendu, přímá volba a odvolatelnost politiků a jejich hmotná odpovědnost, odmítáme přijetí eura, prosazujeme důchodovou reformu směrem ke spravedlivým důchodům, podporu pracujících rodin s dětmi – ne parazitujících, vyšší podporu zdravotně postižených spoluobčanů, změnu systému exekucí, omezení lichvy, zásadní snížení byrokracie pro podnikatele, zrušení financování politických neziskovek, odmítáme další inkluzi ve školství, žádáme nulovou toleranci nezákonné migrace a islámu, prosazujeme lepší regulaci vývozu kapitálu z ČR aby měli naši lidé vyšší mzdy, dostupnou zdravotní péči pro každého občana, lepší kvalitu potravin, bezpečnost v ulicích, zákaz množíren psů a další body.
Navrhujeme také řešení těchto neustálých vládních krizí, které jsou každé volební období – prosazujeme změnu systému směrem k přímé demokracii – zákon o referendu, o přímé volbě a odvolatelnosti politiků a jejich osobní, hmotné a trestní odpovědnosti. Navrhujeme, aby vládu sestavoval přímo volený a odvolatelný prezident, přičemž parlament by pouze navrhoval a schvaloval zákony. Takový systém je mnohem stabilnější a nedochází k vládnímk krizím. A já Vás prosím o podporu našeho hnutí SPD v říjnových parlamentních volbách.
To, co se odehrává v těchto dnech v české politice, je ukázkou vrcholu trapnosti. Nezbývá než opakovaně vyzvat občany, aby přišli k volbám, a musíme se společně pokusit změnit politickou mapu České republiky. Jednání Sobotky, Babiše, Bellobrádka a dalších aktérů je ostuda a trapnost. A na všechno doplácí běžní občané. Stávající vládnoucí politici nehájí zájmy českých občanů a dělají České republice ostudu. Přeji hezkou sobotu.

2017-05-15T10:50:05+02:00