Tomio Okamura: Byl jsem na Slováckých slavnostech vína v Uherském Hradišti

12/9 2017
Právě jsem mezi lidmi na Slováckých slavnostech vína v Uherském Hradišti, tak jako každý rok - je to perfektní akce plná skvělých lidí, diskutujeme, nabírám podněty, ochutnavám víno a moc děkuji opravdu mnoha lidem za podporu SPD. Podívejte se na video. Ano, my v SPD jsme jediní, kteří prosazují komplexní balíček změn směrem ke spravedlnosti pro každého slušného občana: zákon o referendu, přímá volba a odvolatelnost politiků a jejich hmotná odpovědnost, odmítáme přijetí eura, prosazujeme důchodovou reformu směrem ke spravedlivým důchodům včetně garantovaného minimálního důchodu ve výši 11 tis. Kč, podporu pracujících rodin s dětmi - ne parazitujících, vyšší podporu zdravotně postižených spoluobčanů, změnu systému exekucí a zestátnění exekutorů, omezení lichvy, zásadní snížení byrokracie pro podnikatele, zrušení financování politických neziskovek a přesunutí těchto peněz k našich potřebným lidem, odmítáme další inkluzi ve školství, žádáme nulovou toleranci nezákonné migrace a islámu, prosazujeme lepší regulaci vývozu kapitálu z ČR aby měli naši lidé vyšší mzdy, dostupnou zdravotní péči pro každého občana, lepší kvalitu potravin, bezpečnost v ulicích, zákaz množíren psů, zrušení EET pro živnostníky a malé podnikatele - a nahrazení daňovým paušálem a další body. Chceme také hmotnou odpovědnost soudců a jejich časově omezený mandát, jelikož soudy a vymahatelná spravedlnost nefunguje. Je také zásadně potřeba změnit zákon o České televizi směrem k objektivnímu vysílání a řádnému hospodaření. Přeji hezký večer Zadavatel: Tomio Okamura; Zhotovitel: Tomio Okamura; Politické hnutí SPD.
Přihlásit se k odběru novinek