Úvodní stránkaNovinkyTomio Okamura: Děkuji všem účastníkům demonstrace v Brně 25.6.!

Tomio Okamura: Děkuji všem účastníkům demonstrace v Brně 25.6.!

ANO bezpečné, spravedlivé a suverénní České republice bez diktátu EU a bez nepřizpůsobivých migrantů, které však bohužel již začala Sobotkova a Babišova vláda nastěhovávat natrvalo do naší země na základě kvót EU – celkem odsouhlasili první várku 3091 afrických a arabských migrantů z islámských zemí a vyčlenili na ně 4,3 miliardy korun z českého rozpočtu – na úkor našich seniorů či rodin s dětmi. ANO referendu o vystoupení z EU.
To vše jsme jasně a nahlas vzkázali vládě, EU a médiím na včerejší sobotní demonstraci v Brně. Autentické video včetně mého projevu zveřejním zítra ráno.
Následoval pochod k České televizi za objektivitu zmanipulovaného zpravodajství ČT a následně jsme na dveře ředitelství přilepili veřejnou výzvu s názvem „VRAŤTE NÁM UKRADENOU TELEVIZI“. Také jsme vyhlásili celostátní petici za uzákonění přímé volby ředitele ČT, který by tak nebyl odpovědný politikům a jejich kmotrům, ale nám, občanům České republiky.
Petici si stáhněte zde https://spd.cz/wp-content/uploads/2016/06/Petice-za-p%C5%99%C3%ADmou-volbu-%C5%99editele-%C4%8Cesk%C3%A9-televize.pdf a zašlete nám podepsané archy na uvedenou adresu. Platí i archy jen s několika podpisy nebo klidně jen s jedním podpisem.
Moc děkuji za spolupráci a za účast! A jestli souhlasíte, prosím sdílejte, ať máme brzy 10 tisíc podpisů k veřejnému projednání petice ve Sněmovně!

2016-06-27T09:50:36+02:00