Úvodní stránkaNovinkyTomio Okamura: Já i naše hnutí SPD od počátku prosazujeme nulovou toleranci nezákonné migrace, zákaz islámu a zrušení sociálních pobídek pro migranty

Chápu zástupce Malty a vrcholné představitele EU, že se cítí být českou vládou podvedeni, když najednou před volbami odmítá povinné kvóty na migranty, protože také čeští vládní poslanci (a také ti opoziční) totiž kvóty na jaře 2015 v europarlamentu ODSOUHLASILI. A zástupci EU teď prosazují, že by náhlé české odmítnutí uprchlíků dle povinných kvót mělo být potrestáno jako každé porušení unijních pravidel, protože čeští europoslanci pro kvóty hlasovali. A mimochodem, ve skutečnosti mimo kvóty a zcela dobrovolně natrvalo přijímá Sobotkova, Babišova a Bělobrádkova vláda do ČR tisíce migrantů včetně těch muslimských – to přece víme všichni a vidíme to. A vláda již také přijmula první migranty na základě kvót a vyjádřila tak souhlas s nelegální migrací.
Je to tedy neuvěřitelné předvolební divadlo Sobotkovy, Babišovy a Bělobrádkovy vlády. Já i naše hnutí SPD samozřejmě od počátku prosazujeme nulovou toleranci nezákonné migrace, zákaz islámu a zrušení sociálních pobídek pro migranty – to jsou jediná systémová řešení problému. Tyto návrhy nám však vláda vytrvale ve Sněmovně zamítá. Tady je vidět jejich skutečná tvář. A vzpomeňte, jak mi za tyto moje návrhy ještě nedávno čeští novináři a politici ostatních stran nadávali, že jsem prý populista, xenofob, rasista a že prý nic nehrozí… Vážení občané, nenechte se prosím zase u říjnových voleb obelhat.
Ano, je to drzost „bruselistů“ diktovat nám, kdo má v naší zemi žít, ale řekneme si na rovinu, že obrovský podíl na tom má česká vláda s jejich poslanci, jelikož migraci při hlasování v orgánech EU podporují. V této souvislosti prosazuje naše hnutí SPD referendum o vystoupení ČR z EU, aby sami naši občané rozhodli o své budoucnosti ve své zemi. Je potřeba také neprodyšně uzavřít hranici před nelegály, zavést tvrdé tresty za nezákonné překročení hranice (automatické vyhoštění),ukončit konflikty v severní Africe a na Blízkém východě a pomoci v těchto zemích s budováním infrastruktury tzn. např. zemědělství, vodní hospodářství atp., aby měli lidé co nejméně důvodů odcházet.
Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů. A jestli se mnou souhlasíte, prosím sdílejte, ať se názory našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) dozví co nejvíce lidí.
Mluvte prosím také s našimi staršími spoluobčany, se seniory, vysvětlujte jim názory našeho hnutí SPD, protože starší lidé často nemají internet, a bohužel tak věří prolhaným a zmanipulovaným médiím.

2017-06-09T15:02:49+01:00