Úvodní stránkaNovinkyTomio Okamura: Kdo více lže a krade

Tomio Okamura: Kdo více lže a krade

Lidé jsou absolutně znechuceni tím, jak se pánové Sobotka, Babiš a Bělobrádek neustále spolu hádají, lijí na sebe špínu, soupeří a osočují se v tom, kdo více krade, a dělají neustálé zákulisní intriky. Objevují se proto čím dál více informace o problematické budoucnosti vlády ve stávajícím složení. Veřejně se mluví o možnosti, že by mohlo brzy padnout obvinění přímo na vicepremiéra Andreje Babiše v případu dotace na jeho areál Čapí hnízdo. Mluví se i o akci Babiš z dílny ČSSD a lidovců, kdy je prý cílem přimět Babiše, aby z vlády odešel sám nebo byl odvolán.
Co na tyto neustálé vládní hádky říci? Dotační případy Babišova Agrofertu a dalších firem spojených s Andrejem Babišem byly známé před minulými volbami i v čase, kdy pan Sobotka domlouval koalici. A nyní pár měsíců před volbami, kdy si vládní politici během vládnutí po domluvě vzájemně dostatečně naplnili svá korýtka, se politici znovu tváří, že se jim do vlády vloudil zločinec.
Celá vláda i jiné opoziční strany předvádí trapné divadlo – podívejme se například na privatizaci nyní vytunelovaného OKD v řádu desetimiliard, kterou podepsal pan Bohuslav Sobotka – to nikomu z politiků nevadí? Já se pokouším tuto kauzu opakovaně otevřít, ale marně…
Naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) nabízí konkrétní demokratické řešení takových situací – prosazujeme zákon o celostátním referendu a o odvolatelností a přímé hmotné odpovědnosti politiků. A prosím Vás o podporu v klíčových říjnových volbách.
Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů. A jestli se mnou souhlasíte, prosím sdílejte, ať se názory našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) dozví co nejvíce lidí.
Mluvte prosím také s našimi staršími spoluobčany, se seniory, vysvětlujte jim názory našeho hnutí SPD, protože starší lidé často nemají internet, a bohužel tak věří prolhaným a zmanipulovaným médiím.
A jestli byste rádi přiložili přímo alespoň malinko ruku k dílu, staňte se našimi členy, je nás více než 10 tisíc a jsme tak jednou z pěti nejpočetnějších stran či hnutí v ČR, elektronický formulář je na https://spd.cz/?lfshow
Musíme se všichni spojit a netříštit síly a čím více nás bude, tím budeme mít větší sílu prosadit naše myšlenky. Náš cíl je jasný – uspět letos v říjnu ve volbách do Poslanecké sněmovny a společně přímo ovlivnit politiku směrem, kterým si my všichni přejeme. Těším se na spolupráci!
A už máme i aplikaci pro mobilní telefony (pro systém Android) – tak do toho, veškerý obsah SPD nyní můžete mít pohodlně po ruce: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.spd
Jestli souhlasíte s našimi názory nebo je chce jen sledovat, můžete se zaregistrovat na mém YouTube kanálu, kde si lze kdykoliv snadno přehrát všechny moje projevy v Poslanecké sněmovně a také všechny moje aktuální videoblogy https://www.youtube.com/channel/UCJjGNjN97BAk85Xb_c7shOQ
Sledujte také můj instagramový účet: https://www.instagram.com/tomio.cz/
A sledujte a registrujte se také na mém účtu na Twitteru https://twitter.com/tomio_cz
A samozřejmě se můžete registrovat i na mém blogu a budu rád, když se také podíváte http://okamura.blog.idnes.cz/
Nebo sledujte také moje webové stránky www.tomio.cz
Číslo transparentního účtu SPD: 2900839572/2010, budeme rádi za každý příspěvek na naší činnost. Uveďte prosím vždy v souladu se zákonem do poznámky vaše celé jméno, adresu trvalého bydliště a datum narození. V případě firmy obchodní název a IČ. Nebo uveďte tyto Vaše údaje na náš mail dary@spd.cz . V případě darů přes 1000 Kč je třeba ze zákona darovací smlouva, prosím vytiskněte si dvakrát darovací smlouvu zde https://spd.cz/wp-cont…/uploads/…/06/SPD-darovací-smlouva.pdf , vyplňte Vaše údaje, oba výtisky podepište a zašlete nám na adresu Hnutí Svoboda a přímá demokracie – SPD, Poslanecká sněmovna Parlamentu ČR, Sněmovní 1, Praha 1, 118 26. Námi podepsaný výtisk Vám zašleme následně zpět na Vaši adresu. Příjmy i výdaje našeho transparentního účtu může každý kdykoliv sledovat zde https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2900839572
Vytiskněte si také prosím dostatečné množství našich letáků a rozneste je do schránek ve vašem okolí nebo předejte svým známým, jelikož mnoho občanů naše hnutí ještě nezná, ale moje jméno znají. Leták si jedním kliknutím stáhněte a vytiskněte zde https://spd.cz/…/2015/06/Let%C3%A1k-SPD-1-ks-na-jednom-A4.pdf
Děkuji, že jste navštívili můj profil a přeji, ať se Vám daří.
Foto: ČTK

2017-04-04T13:14:27+02:00