Úvodní stránkaNovinkyTomio Okamura: Ne parazitující neziskovce

Tomio Okamura: Ne parazitující neziskovce

Má smysl volit SPD! Díky tomu, že je naše hnutí SPD ve vládnoucí koalici Ústeckého kraje, tak Ústecký kraj oficiálně odmítl spolupráci s tzv. neziskovou organizací s názvem Sdružení pro integraci a migraci, která inkasuje peníze za přijímání migrantů do České republiky. Z podkladů vyplývá, že v této věci organizace spolupracuje s Univerzitou Karlovou a vše platí z projektu Evropská unie! Když jsem si v interních materiálech přečetl, o co se konkrétně jedná, tak Sdružení pro integraci a migraci s Univerzitou Karlovou za peníze EU chtějí na území Ústeckého kraje sbírat informace, které (cituji) „Mají vytvořit základ pro další rozvoj imigrační politiky vůči cizincům. Projekt se zaměřuje na lokální úroveň vybraných krajů (Ústecký, Liberecký a hlavní město Prahu). Zde dojde k zmapování, zhodnocení a vytvoření podkladů pro …. vytvoření koncepce integrace ….“.
Ze zadání tedy vyplývá, že postižený přijímáním nových migrantů má být také Liberecký kraj a Praha. Tam však bohužel není SPD ve vládnoucí koalici. Přesto se budeme snažit, abychom i tam činnost této organizace nedovolili.
My v našem hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) říkáme jasně – nechceme zde žádné nepřizpůsobivé migranty. Žádáme referendum o vystoupení z Evropské unie. A také říkáme jasně – PENÍZE NAŠIM LIDEM, NE MIGRANTŮM. A prosím Vás o podporu v klíčových říjnových volbách do Sněmovny. Prosazujeme bezpečnou Českou republiku, nechceme chodit na vánoční trhy mezi policisty a vojáky se samopaly a mezi betonové zátarasy, jako tomu bylo v Čechách poslední Vánoce. Odmítáme si zvykat na život s terorismem. Neschopnost Sobotkovy, Babišovy a Bělobrádkovy vlády a jejich servilita vůči Evropské unii je skutečně neuvěřitelná.
Na závěr mi dovolte poděkovat za spolupráci všem našim koaličním partnerům v Ústeckém kraji, zvláště SPO.
Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů. A jestli se mnou souhlasíte, prosím sdílejte.
Foto: EPA

2017-02-03T15:44:19+02:00