Úvodní stránkaNovinkyTomio Okamura: Opravdu šokující zážitek

Tomio Okamura: Opravdu šokující zážitek

Zase se vybarvili! Britský deník Daily Mail přinesl další šokující informaci o bezmála tisícovce nezákonných arabských imigrantů, kteří se snažili dostat lodí do Itálie, přičemž tito imigranti v okamžiku, kdy byli na moři zastaveni italskou hlídkou, začali hrozit, že na moři utopí své děti, pokud jim bude zamezen přístup do Evropy.
Italská pobřežní hlídka byla otřesena. Arabští rodiče brali své děti do náručí a drželi je nad vodou. Hrozili, že je pustí a nechají je utopit, pokud je bude pobřežní stráž nutit k návratu mimo evropské vody. Utopením vlastních dětí přestali hrozit až v okamžiku, kdy byly ujištěni, že se ocitnou na evropské půdě. Sdělili, že se chtějí dostat do Velké Británie. Celkem bylo na lodi se svými rodiči 361 dětí.
Jsme svědky cílené muslimské invaze do Evropy s cílem nás kolonizovat a zároveň z nás vysát maximum možného.
A já znovu opakuji – buď tady bude svoboda a demokracie nebo islám. Jedno nebo druhé. Není nic mezi tím. A naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) prosazuje od počátku a dosud jako jediná strana v Parlamentu svobodu a demokracii a nulovou toleranci nezákonné migrace.
Odmítavý postoj našeho hnutí SPD je založen na bezpečnosti, protože nechceme v naší republice kohokoliv, kdo by nedodržoval zákony země. Také chceme udržet naší kulturní identitu, zvyklosti a jazyk.
Podle našeho názoru neexistuje možnost absolutní integrace afrických a arabských migrantů, což ukazují všechny dostupné statistiky ze západních zemí. Já a Naše hnutí SPD má tedy zcela opačný názor, než prosazuje Evropské komise, kancléřka Merkelová a česká vláda Bohuslava Sobotky a Andreje Babiše, kteří naopak migranty přijímají.
Vláda Sobotky a Babiše začala na základě kvót Evropské unie NATRVALO nastěhovávat do ČR první imigranty z islámských zemí. A tato Sobotkova a Babišova vláda si dovoluje navíc tajit občanům, kam je NATRVALO umístí. Celkově Sobotkova a Babišova vláda slíbila Bruselu přijmout v první várce tři tisíce těchto migrantů, kteří vloni nezákonně pronikli do Itálie a Řecka. A další budou následovat, pakliže neřekneme vládě v říjnových krajských volbách co nejsilněji DOST.

Zdroj fotografie: Ettore Ferrari/EPA

2016-06-24T09:02:26+02:00