Úvodní stránkaNovinkyTomio Okamura: Připoměňme si veřejná vyjádření premiéra Bohuslava Sobotky, Andreje Babiše a dalších členů vlády ze září 2015

Bohuslav Sobotka řekl: “Nebudeme se bránit kvótám. Začali jsme již jednat s Řeckem a Itálií o přesunu prvních skupin osob”.
A Andrej Babiš (hnutí ANO) dodal: “Bránit se soudně není rozumné, protože nám to EU vrátí i s úroky. Dostáváme z EU desítky miliard Kč ročně”.
A ministryně školství Kateřina Valachová (ČSSD) po poradě sociálnědemokratických ministrů uvedla, že se Sobotka nechystá eskalovat situaci v unii soudními spory: „Není zde vůle ze strany sociálnědemokratických ministrů, většinová, směřovat tu komunikaci s komisí do eskalace soudního sporu,“ řekla.
Ministr pro lidská práva a legislativu Jiří Dienstbier (ČSSD) řekl, že si “soudní dohru vůbec nedokáže představit”.
Také ministr obrany Martin Stropnický (hnutí ANO), řekl novinářům při příchodu na vládu, že nesouhlasí s tím, aby se Česká republika bránila kvótám soudně.
Připoměňme si a hlavně nezapomeňme před letošními volbami na výše uvedená veřejná vyjádření premiéra Bohuslava Sobotky, Andreje Babiše a dalších členů vlády ze září 2015 poté, co vypukla vlna nezákonné islámské migrace do Evropy.
My v našem hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) jsme jediní, kdo kontinuálně dlouhodobě varuje před nelegálními migranty a hrozbou islámu v Evropě.
Dnes už to říká, pravda, kdekdo, ale občané by si měli vzpomenout, že to jsou ti, co proti migraci v europarlamentu po desetiletí nehnuli prstem a nakonec to tzv. vyřešili kvótami. Přesněji naši čeští zástupci v podstatě všichni navrhli a schválili pro Českou republiku nelegály, které pozvala Merkelová a spol. A teď tady najednou Sobotkové, Babišové či Bělobrádkové vykřikují, že kvóty nechtějí – ti, kteří je navrhli a odhlasovali. A navíc trvale celoročně muslimské arabské a africké migranty do České republiky natrvalo přijímají. To je sprosťáctví a divím se, že vůbec tyhle vládní podvodníky ještě někdo chce volit.
My v SPD neměníme populisticky názory jako ostatní politici.
Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů. A jestli se mnou souhlasíte, prosím sdílejte, ať se názory našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) dozví co nejvíce lidí.
Mluvte prosím také s našimi staršími spoluobčany, se seniory, vysvětlujte jim názory našeho hnutí SPD, protože starší lidé často nemají internet, a bohužel tak věří prolhaným a zmanipulovaným médiím.
Pokud chcete změnu, pokud chcete, aby naše vlast zůstala naše a věrná odkazu našich předků, kteří ji vykoupili svou krví, pomozte nám ji zachovat. Pomozte nám přinést náš program (https://spd.cz/program/) do každé vesnické hospůdky, vysvětlujte lidem ve svém okolí, že zavrhnout politiku jako špínu a všechny politiky jako zločince znamená strčit hlavu do písku a vydat naši zemi všanc invazi dobyvatelů, které nám vnucuje Evropská komise. Je potřeba přijít k volbám a udělat krok ke změně. Mluvte s lidmi v zaměstnání, ve svém okolí, na fotbale, na večírcích, prostě kde se dá. Předávejte pravdu dál, stejně jako to bylo před mnoha lety. Mohou nás omezit, nemohou zastavit! Protože na konec se každý z nás bude ptát sám sebe: udělal jsem něco pro to, aby mé děti mohly žít v zemi svých otců a podle našich tradic? Dostál jsem své zodpovědnosti?
A jestli byste rádi přiložili přímo alespoň malinko ruku k dílu, staňte se našimi členy, je nás více než 10 tisíc a jsme tak jednou z pěti nejpočetnějších stran či hnutí v ČR, elektronický formulář je na https://spd.cz/?lfshow
Musíme se všichni spojit a netříštit síly a čím více nás bude, tím budeme mít větší sílu prosadit naše myšlenky. Náš cíl je jasný – uspět letos v říjnu ve volbách do Poslanecké sněmovny a společně přímo ovlivnit politiku směrem, kterým si my všichni přejeme. Těším se na spolupráci!
Děkuji, že jste navštívili můj profil a přeji, ať se Vám daří.

2017-03-15T12:39:29+02:00