Úvodní stránkaNovinkyTomio Okamura: prosazujeme od počátku nulovou toleranci migrace v rámci stávající migrační vlny a zákaz propagace islámského práva šaría a džihádu na území naší republiky

Nenechte se zmást dnešním vyjádřením ministra vnitra Chovance, ze vláda na základě kvót přijala do ČR pouze 12 nezákonných migrantů. Vláda totiž přijímá migranty ve velkém celoročně DOBROVOLNĚ, tedy mimo kvóty, včetně těch islámských. Dobrovolné přijímání migrantů jde zcela mimo kvóty, které nám nadiktovala Evropská komise, a tímto způsobem vláda vychází migrantům a příkazům EU vstříc a ještě mnohem ve větších počtech než prezentované počty na základě kvót. A zároveň pak obelhává veřejnost, když zástupci vlády tvrdí, že na základě kvót přijali jen pár migrantů.
Vyjádření ministra považuji proto za velmi nehezkou předvolební slovní hříčku na voliče a záměrné šíření polopravdy. Ministr má prostě a jednoduše uvést celkový počet migrantů, které Česká republika celoročně přijímá a rozdělit je na národnosti, aby si občané udělali skutečný celkový přehled. Nehledě na kvóty. Pak by to bylo férové.
A samozřejmě je k tomu také třeba uvést další stamiliony korun, které vláda každoročně dává na jejich sociální podporu a také tzv. neziskovým organizacím, které se “starají o trvalou integraci” těchto islámských afrických, arabských a dalších migrantů do ČR – já jsem zde na profilu již v minulosti kompletní přehled uvedl a to právě na základě písemných informací od premiéra Sobotky a ministra vnitra Chovance.
Naposledy vloni v září odsouhlasili Sobotka, Babiš a Bělobrádek na vládě dalších 520 milionů korun na přijetí dalších šesti tisíc migrantů mezi roky 2017-2019.
A mimochodem když se vrátím ke kvótam – na rozdíl od Maďarska, kde premiér Orbán kvóty zcela odmitl, tak se česká vláda diktátu EU podvolila.
I v dnešních dnech o Velikonocích vidíme v České republice zhoršení bezpečnostní situace a po ulicích chodí policisté se samopaly.
My v našem hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) nabízíme řešení – prosazujeme od počátku nulovou toleranci migrace v rámci stávající migrační vlny a zákaz propagace islámského práva šaría a džihádu na území naší republiky. Chceme dát peníze našim seniorům, našim rodinám s dětmi, našim zdravotně postiženým spoluobčanům. Nikoliv nějakým nezvaným migrantům.
A řekněme si na rovinu, dokud budeme mít takto slabou vládu, která tímto způsobem podléhá diktátu EU a prosazuje takovou proimigrační politiku, tak se bezpečnostní situace v naší zemi bude jen zhoršovat. Za pravdu mi dávají i oficiální policejní statistiky, jelikož kriminalita cizinců u nás stoupá.
K čemu je nám ekonomika, když se bojíme chodit po ulici? My v SPD prosazujeme referendum o vystoupení z EU, aby občané sami rozhodli o své budoucnosti ve své zemi. Vláda nám však náš návh ve Sněmovně opakovaně zamítá.
Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů. A jestli se mnou souhlasíte, prosím sdílejte, ať se názory našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) dozví co nejvíce lidí.
Mluvte prosím také s našimi staršími spoluobčany, se seniory, vysvětlujte jim názory našeho hnutí SPD, protože starší lidé často nemají internet, a bohužel tak věří prolhaným a zmanipulovaným médiím.
A jestli byste rádi přiložili přímo alespoň malinko ruku k dílu, staňte se našimi členy, je nás více než 10 tisíc a jsme tak jednou z pěti nejpočetnějších stran či hnutí v ČR, elektronický formulář je na https://spd.cz/?lfshow
Musíme se všichni spojit a netříštit síly a čím více nás bude, tím budeme mít větší sílu prosadit naše myšlenky. Náš cíl je jasný – uspět letos v říjnu ve volbách do Poslanecké sněmovny a společně přímo ovlivnit politiku směrem, kterým si my všichni přejeme. Těším se na spolupráci!
Zdroj foto: Zero Hedge

2017-04-18T09:59:30+02:00