Úvodní stránkaNovinkyTomio Okamura: STOP přijímání migrantů Sobotkovou vládou

Tomio Okamura: STOP přijímání migrantů Sobotkovou vládou

Sobotkova a Babišova vláda je opravdu šílená – ODMÍTAJÍ zastavit dobrovolné přijímání migrantů do České republiky. Podívejte se na video. Poslanci vládní koalice právě ve Sněmovně ODMÍTLI odsouhlasit návrh našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD), který zní:
“Poslanecká sněmovna Parlamentu ČR vyzývá vládu, aby ihned ukončila dobrovolné přijímání všech migrantů, kteří nelegálně vstoupili na území EU, všech migrantů islámského vyznání, a to i na základě kvót EU, a takové migranty, kteří již pobývají na území naší republiky, vrátila do země původu nebo země, z níž do České republiky vstoupili. Dále Sněmovna vyzývá vládu České republiky, aby iniciovala jednání o ukončení přístupových rozhovorů o vstupu Turecka do Evropské unie a zamítnutí bezvízového styku Turecka do zemí Schengenského prostoru.”
Přijďte 7. a 8.října ke krajským volbám a podpořte naše hnutí SPD ve volbách! Jen tak máme šanci odvrátit katastrofu, kterou způsobuje Sobotkova a Babišova vláda. A jestli souhlasíte, prosím sdílejte, jelikož jsme cenzurovaným hnutím.
A zde je můj projev ve Sněmovně, který předcházel zamítnutí našeho návrhu:
Dámy a pánové, žádám o zařazení mimořádného bodu na program schůze Poslanecké sněmovny s názvem: „Přijímání migrantů českou vládou a výzva k odmítnutí bezvízového styku pro Turky“.
Rád bych tímto bodem doplnil již odsouhlasený nový bod dnešního programu, který si prohlasovala vládní koalice. Musím na adresu Sobotkovy vlády říci, že ani chytrá horákyně by to nevymyslela lépe. Vládní koalice si na dnešek sama sobě zařadila bod, který má před krajskými volbami přesvědčit voliče, že koaliční strany jsou proti přijímání migrantů a proti neregulovanému vstupu islamistů z Turecka. Absolutní opak je však pravdou. Vláda migranty přijímá a dokonce odsouhlasila bezvízový styk Turecku a podporuje sbližovací jednání mezi EU a Tureckem. Uvidíte za malý okamžik, že mám pravdu.
Nic se totiž nemění na rozhodnutí Sobotkovy vlády nelegální africké a arabské migranty a migranty z nekompatibilních kultur přijímat.
Vláda už příchod několika tisíc migrantů odsouhlasila a kontinuálně migranty do České republiky přijímá. Bude tomu tak i nyní během celého podzimu. Naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) s tímto jednáním vlády samozřejmě absolutně nesouhlasí.
Sobotkova a Babišova vláda před týdnem odsouhlasila další půlmiliardu na trvalou integraci těchto migrantů do ČR, přitom všichni dobře víme, že integrace lidí, kteří po staletí žili a žijí v jiné kultuře, v jiném kulturním a hodnotovém systému, je nemožná. To ukazují zkušenosti ze všech západních zemí.
Vláda je slepá a hluchá. To opravdu všichni ti ministři neví, že jeden z nezákladnějších příkazů proroka Mohameda platný pro všechny muslimy je, že jeho příkazy jsou neměnitelné, nereformovatelné a věřící je musí plnit doslova?
Nelze tedy přinutit muslima, aby respektoval ženu jako plnohodnotného člověka, stejně tak, aby nepovažoval za zločince gaye a lesby.
Nelze tedy přinutit muslima, aby uznal, že je jakýkoli náš zákon nadřazený zákonu, který projevil Mohamed.
Pokud jde o Turecko, dnes už konečně není tajné, že Turecko je země, která spěje k islamistické diktatuře a nemá co pohledávat v Evropské Unii, a je pro Evropu dlouhodobě bezpečnostním rizikem – vzpomeňme jen, že vojensky napadlo i jiného člena NATO Řecko a dodnes vojensky okupuje další zemi Evropské unie – Kypr.
Dámy a pánové, navrhuji jako nový bod programu bod, na kterém bychom prodiskutovali a schválili výzvu Sobotkově vládě, která bude vyjadřovat skutečnou vůli občanů a bude mít i reálný význam. A teď se Vaším hlasováním ukáže, jestli to vládní koalice skutečně myslí s odmítnutím migrantů a s postojem vůči Turecku opravdu vážně.
Navrhuji diskutovat o této rezoluci, kterou navrhuje naše hnutí SPD:
„Poslanecká sněmovna Parlamentu ČR vyzývá vládu, aby ihned ukončila dobrovolné přijímání všech migrantů, kteří nelegálně vstoupili na území EU, všech migrantů islámského vyznání, a to i na základě kvót EU, a takové migranty, kteří již pobývají na území naší republiky, vrátila do země původu nebo země, z níž do České republiky vstoupili.
Dále Sněmovna vyzývá vládu České republiky, aby iniciovala jednání o ukončení přístupových rozhovorů o vstupu Turecka do Evropské unie a zamítnutí bezvízového styku Turecka do zemí Schengenského prostoru.“
Co si o tom myslíte Vy?
A jestli se mnou souhlasíte, prosím sdílejte, ať se názory našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) dozví co nejvíce lidí.
Mluvte prosím také s našimi staršími spoluobčany, se seniory, vysvětlujte jim názory našeho hnutí SPD, protože starší lidé často nemají internet, a bohužel tak věří prolhaným a zmanipulovaným médiím.
Číslo transparentního účtu SPD: 2900839572/2010, budeme rádi za každý příspěvek na naší činnost (uveďte prosím vždy v souladu se zákonem do poznámky vaši adresu trvalého bydliště a datum narození nebo uveďte tyto Vaše údaje na náš mail dary@spd.cz). Příjmy i výdaje tohoto účtu může každý kdykoliv sledovat zde https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2900839572
A jestli byste rádi přiložili přímo alespoň malinko ruku k dílu, staňte se našimi členy, je nás již téměř 10 tisíc a jsme tak jednou z pěti nejpočetnějších stran či hnutí v ČR, elektronický formulář je na www.spd.cz
Vytiskněte si také prosím dostatečné množství našich letáků a rozneste je do schránek ve vašem okolí nebo předejte svým známým a vysvětlete jim, že to je hnutí Tomia Okamury, jelikož mnoho občanů naše hnutí ještě nezná, ale moje jméno znají. Leták si jedním kliknutím stáhněte a vytiskněte zde https://spd.cz/wp-content/uploads/2015/06/Let%C3%A1k-SPD-1-ks-na-jednom-A4.pdf
Chcete mít placku SPD na své profilové fotce na Facebooku? Je to jednoduché, klikněte na tento odkaz: http://twibbon.com/support/svoboda-a-přímá-demokracie Poté klikněte na zelené tlačítko „Add to Facebook“, poté na zelené
tlačítko „Add the Twibbon to Facebook“ a následně ještě na zelené tlačítko „Set as your Facebook profile picture“ a máte hotovo!
Musíme se všichni spojit a netříštit síly a čím více nás bude, tím budeme mít větší sílu prosadit naše myšlenky. Náš cíl je jasný – uspět v říjnových krajských volbách a ve volbách do Poslanecké sněmovny a společně přímo ovlivnit politiku směrem, kterým si my všichni přejeme. Těším se na spolupráci!
A už máme i aplikaci pro mobilní telefony (pro systém Android) – tak do toho, veškerý obsah SPD nyní můžete mít pohodlně po ruce: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.spd
Jestli souhlasíte s našimi názory nebo je chce jen sledovat, můžete se zaregistrovat na mém YouTube kanálu, kde si lze kdykoliv snadno přehrát všechny moje projevy v Poslanecké sněmovně a také všechny moje aktuální videoblogy https://www.youtube.com/channel/UCJjGNjN97BAk85Xb_c7shOQ
Sledujte a registrujte se také na mém účtu na Twitteru https://twitter.com/tomio_cz
A samozřejmě se můžete registrovat i na mém blogu a budu rád, když se také podíváte http://okamura.blog.idnes.cz/
Nebo sledujte také moje webové stránky www.tomio.cz
Děkuji a přeji, ať se Vám daří.
Foto: youtube.com

2016-09-14T14:39:23+01:00