Úvodní stránkaNovinkyTomio Okamura: Vláda je neuvěřitelně škodlivá – můj nejnovější rozhovor pro Parlamentní listy

“Vláda Babiše a Sobotky je neuvěřitelně škodlivá – jde o prošustrované miliony z vašich kapes a také o štvaní proti odpůrcům imigrantů”, řekl jsem a podrobně popsal na konkrétních příkladech ve svém dnešním rozhovoru pro Parlamentní listy. Samozřejmě se rozhovor točil i kolem dalších aktuálních témat a návrhů řešení. Jestli se mnou souhlasíte, prosím sdílejte, ať se lidé dozví informace, které v médiích neuslyší.
1) Turecko opakuje hrozby, že v případě nezrušení vízového styku pustí do Evropy migrační vlnu. Jak postupovat, dát Erdoganovi, co chce, nebo opevnit řeckou či makedonskou hranici?
Říkám to od samého počátku, cesta je jedině v nepropustnosti hranic, jednání s Erdoganem nemají smysl, navíc se zločinci a vyděrači se nejedná. Erdogan patří před mezinárodní soud – je odpovědný za vraždění vlastních občanů, za vyvolání války v Sýrii i za podporu teroristů a zločinců z Daeše. Na tomto příkladu vidíte, jak je Sobotkova a Babišova vláda neuvěřitelně slabá, naivní, amatérská a doslova škodlivá. Kývli na dohodu s Tureckem, poslali mu letos z českého rozpočtu 150 milionů korun na úkor peněz pro naše občany a dalších 350 milionů slíbili ještě poslat – a nakonec dohoda nefunguje. Jak jinak, každý normální politik přece ví, že se muslimům nedá v ničem věřit, jelikož jejich cílem není dohoda, ale expanze islámu.
2) Větším problémem může být migrace z afrických zemí přes Itálii. V Libyi je připraven na cestu do Evropy milion lidí, další utíkají už i z Egypta. Jak tomu čelit? Komu máme pomáhat a komu ne? Nakolik je v našich silách pomáhat v místě a řešit situaci přímo v Africe, aby lidé neměli důvod utíkat?
Klíčem jsou země severní Afriky – je třeba tam stabilizovat poměry a navrátit vládu práva a vymýtit islamisty. Bohužel tady je přímá odpovědnost Západoevropanů včetně Italů, kteří rozvrátili stabilní stát v Libyi. A samozřejmě je potřeba zavést nulovou toleranci nezákonné migrace a uzákonit nulové sociální zabezpečení pro nezákonné migranty. Právě štědrý sociální systém pro migranty je tím hlavním lákadlem. Výsledkem jsou velké sociální pnutí v Evropě, neuvěřitelná kriminalita a v budoucnu ekonomický kolaps. Příklad bychom si měli vzít z Japonska či Austrálie, kde mají zavedenu nulovou toleranci a výsledkem je bezpečná a sociálně stabilní země s velmi nízkou kriminalitou. To je to, co od počátku prosazuji já i naše hnutí SPD.
3) Generál Šedivý navrhuje, že bude nutné udělat pořádek v Libyi a migranty tam vracet zpátky. Je to jeden z možných scénářů?
Navrhuji to samé od samého počátku, takže bezesporu ano.
4) Stále se vyvíjí debata o uplatnitelnosti migrantů. Jde jak o ty, kteří už v Evropě jsou, i ty, jež přicházejí. Jak se mění situace s jejich zaměstnatelností? Zhoršuje se kriminalita? A je vůbec správné poukazovat na kriminalitu migrantů?
Migranti z kulturně nepřátelských zemí tady nemají co dělat. Nemá smysl ani zvažovat jejich nějakou integraci – je nejen nemožná, ale vcelku i zbytečná v momentě, kdy máme vlastní nezaměstnané. V západní Evropě není ani po desítkách let jediná země, kde by došlo k přijatelné integraci muslimů do majoritní společnosti. Pokusy integrovat migranty tak znamenají jediné – peníze, které bychom mohli investovat do svých vlastních občanů, investujeme do migrantů – proč, ptám se, čím si to zasloužili, aby sebrali peníze našim potřebnějším spoluobčanům? A znovu zdůrazňuji, že já i naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) prosazujeme jako jediná strana v parlamentu nulovou toleranci nezákonné migrace a uděláme také maximum pro to, aby u nás nezakořenil islám. Je to obrovské nebezpečí pro celou naši společnost – sociální, kriminální, finanční.
5) Ekonomičtí analytici společnosti Cyrrus ale tvrdí, že Česká republika by z příchodu desítek tisíc migrantů dlouhodobě profitovala. Naše ekonomika jich prý zvládne pojmout až 80 tisíc ročně s tím, že je třeba přizpůsobit trh práce. Ministr Dienstbier to podporuje, odbory to považují za nátlak zaměstnavatelů, aby lidé pracovali za ještě menší plat…
Větší hloupost, než je tato analýza, jsem už dlouho neslyšel. Zaprvé, ukažte mi jedinou zemi v Evropě, kde jsou muslimští nebo afričtí migranti přínosem a nikoli bezpečnostním rizikem či sociální zátěží. Neexistuje.
Zadruhé, tisíce nekvalifikovaných pracovníků na trhu by znamenaly jediné – nižší mzdy a méně práce pro Čechy a také například pro české Romy, které je naopak potřeba co nejvíce zaměstnat, abychom ulevili našemu sociálnímu systému.
Chápu, že laciná pracovní síla je snem každé korporace, ale cílem našeho hnutí SPD není mít tady poměry jako někde v Africe. Naopak naším cílem musejí být mzdy na západoevropské úrovni. Sobotkova a Babišova vláda má, jak je vidět, ale cíle zcela opačné.
6) Jaký je váš názor na iniciativu HateFree, kterou provozuje Úřad vlády? Rozpočet čistě jen na HateFree Culture v roce 2015 byl celkem zhruba 9 086 457 korun. Celkový tříletý rozpočet čistě jen pro HateFree Culture je na aktivity 7,63 milionu a na vysílací časy, inzerci (sem spadá i část dalších aktivit projektu, nejen HFC) je 9,88 milionu. Celkem tedy 17,51 milionu. Ten, kdo šíří nenávist, je podle HateFree takzvaný hejtr, čili nenávistník. Nenávist šíří podle HateFree fanoušci Zemana, Putina, kritici Romů, ti, kteří mluví o lásce k vlasti, a odpůrci Václava Havla, Strany zelených, „humanistů“, imigrace a multikulturalismu…
Co na to říct? Miliony z naší kapsy, které Sobotkova a Babišova vláda vynakládá na rozeštvávání občanů, na šíření nenávisti k těm, kdo mají oponentní názor. To je další neuvěřitelné vládní selhání a manipulace s veřejností. Já jsem přitom názoru, že stát má propagovat správné názory, ale to musejí být obecně sdílené a opravdu potřebné hodnoty – tedy například vlastenectví, pracovitost, rodinné hodnoty, solidarita, vzájemná ohleduplnost, nesobeckost, nelhat, pomáhat si atd. Já a naše hnutí SPD tedy propagujeme úplně jiné hodnoty než Sobotka s Babišem.
7) Jaký je váš názor na kauzu takzvané Kliniky? Levicoví extremisté, anarchisté, squatteři a autonomisté obsadili dům, který jim nepatří. Navíc si na ně stěžují místní občané… Mělo by město dům zakoupit a přenechat ho těmto lidem, kteří porušují opakovaně zákon?
To je skutečně neuvěřitelná situace, která dokládá nelibý právní stav v naší zemi. Někdo ukradne cizí majetek a my bychom snad měli krádež legitimizovat? Nebo když se někdo nabourá do cizího domu, tak mu ho musíme darovat? Žijeme ve státě, který nechal rozkrást bilionové majetky a který vedou lidé přímo odpovědní za nebetyčné zlodějny. A stát místo aby zloděje potrestal, tak je snad ještě chce odměnit za odvahu… V případě kauzy takzvané Kliniky navíc mainstreamová média místo aby byla na straně práva, tak ještě toto protiprávní jednání podporují. Jsou to přesně ti takzvaní pravdoláskaři, kteří sice netolerují jakýkoliv jiný názor než ten jejich, ale zároveň si chtějí dělat, co chtějí, nehledě na to, jestli tím omezují práva jiných.
8) Andrej Babiš poměrně ostře kritizuje imigrační vlnu. Současně má ve straně Roberta Pelikána považovaného za takzvaného vítače či sluníčkáře. Do této kategorie patří i primátorka Krnáčová či někteří poslanci ANO. Sám Babiš navštívil Kliniku a v počátcích se k ní stavěl poměrně kladně. Jak tomu rozumět? Je Babiš „hejtr“, nebo sluníčkář? Nebo podle toho, jak se mu to zrovna hodí?
Andrej Babiš je člověk, který nemá žádnou politickou vizi, takže dělá jen to, co v daný moment považuje za prospěšné. Vítr se obrací, takže je jasné, že z něj najednou bude dobrý český vlastenec. Přitom právě Sobotka s Babišem ještě před pár měsíci schválili první várku 3 091 nezákonných migrantů z islámských zemí do České republiky, kteří zde budou natrvalo, a první z nich již začali do naší republiky letos nastěhovávat. Zcela proti vůli drtivé většiny občanů a za peníze našich občanů. Ještě připomenu, že z té první várky 3 091 arabských a afrických migrantů odsouhlasili Sobotka s Babišem 1 591 na základě kvót EU a 1 500 dokonce dobrovolně nad rámec kvót!!! Přitom například maďarský premiér Orbán dokázal diktát EU zcela odmítnout a samozřejmě ani dobrovolně nikoho nepřijímá. Tady vidíte rozdíl v jednání schopných zahraničních politiků a zcela neschopné servilní české vlády.

2016-06-27T09:41:40+01:00