Tomio Okamura: VOLEBNÍ PROGRAM HNUTÍ SPD 2017

09/10 2017
VOLEBNÍ PROGRAM HNUTÍ SPD 2017 - prosím SDÍLEJTE! 1) PROSAZUJEME PŘÍMOU DEMOKRACII A SVOBODU – UŽ NIKDY O NÁS BEZ NÁS Chceme přímou osobní, hmotnou a trestní odpovědnost politiků, soudců a státních zástupců Prosazujeme přímou volbu a odvolatelnost politiků Zákon o referendu Zpětné prokázání původu nabytí majetku nad 20 mil Kč 2) NE ISLÁMU, NE TERORISTŮM – BEZPEČNÁ ZEMĚ PRO KAŽDÉHO Zákaz islámu v ČR Nulová tolerance nezákonné migrace Osmitýdenní základní vojenský výcvik pro mladé na obranu naší země 3) KONEC DIKTÁTU EU Prosazujeme referendum o vystoupení ČR z EU NE státnímu financování multikulturních neziskovek s politickým programem NE zpřísňování podmínek pro legální držení zbraní 4) PENÍZE SLUŠNÝM LIDEM, NE PARAZITŮM Zavedeme minimální výši důchodu ve výši minimální mzdy a valorizaci důchodů všem stejnou částkou – nikoliv procentem NE výplatám sociálních dávek parazitujícím - podmíníme výplatu pracovní minulostí a čistým trestním rejstříkem Zvýšíme podporu zdravotně postiženým spoluobčanům Zavedeme bezúročné a nenávratné novomanželské půjčky pro pracující rodiny s dětmi Výrazné, až 100% daňové slevy na děti 5) KONEC ZVYŠOVÁNÍ DANÍ A BYROKRACIE Vytváření nových pracovních míst za důstojnou mzdu Nahrazení EET paušální daní Platba DPH až po zaplacení faktur Stejné výhody pro české podnikatele jako mají zahraniční firmy 6) KONEC ROZKRÁDÁNÍ ZEMĚ Přírodní bohatství a strategická infrastruktura musí být pod kontrolou státu Prosazujeme deprivatizaci vody zpět do rukou měst a obcí 7) KVALITNÍ VZDĚLÁNÍ A DOSTUPNÁ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRO VŠECHNY OBČANY Prosadíme dostupné a kvalitní zdravotnictví hrazené z veřejného pojištění Kvalitní potraviny a zdravé životní prostředí pro všechny NE další inkluzi a experimentům ve školství, učitelé a žáci na prvním místě 8) NE LICHVÁŘSKÉ A EXEKUTORSKÉ MAFII Zestátnění exekutorů Zavedeme strop úroků u úvěrů – konec lichvy Zrušení 21 % DPH na exekuce
Přihlásit se k odběru novinek