Úvodní stránkaNovinkyTomio Okamura: Výzva k volbám

Tomio Okamura: Výzva k volbám

Vážení přátelé, vážení občané, v Evropské unii je dnes několik milionů nelegálních muslimských migrantů. Brusel a česká vláda dnes mají jediné řešení – rozdělit migranty do jednotlivých zemí Unie včetně České republiky. Česká vláda, koalice hnutí ANO, ČSSD a KDU-ČSL odsouhlasila přijímání více než 2000 muslimských nebo afrických či jiných migrantů ročně, celkem 6000 jen v následujících třech letech. K nalákání migrantů do naší země má sloužit i změna sociálních dávek pro uprchlíky, které se i v České republice mají zvýšit na německou nebo švédskou úroveň.
Parlamentní strany muslimské kolonizaci naší vlasti nečinně přihlížejí a v Parlamentu blokují jakékoli snahy hnutí SPD tuhle invazi zastavit. Odmítli návrhy na referendum, ve kterém by mohli občané přijímání migrantů zakázat, odmítli referendum o vystoupení z EU, která nám migranty nadiktovala přijmout, odmítají návrhy na zákaz propagace islámu a postavení islámského práva šaría mimo zákon. To vše proti vůli drtivé většiny občanů naší země.
Pokud chceme zastavit vlnu muslimských migrantů, která se valí na Evropu, tak musíme odstavit od moci ty, kdo jsou za tuhle katastrofu odpovědní anebo ti, kdo všemu jen nečinně přihlíželi. A to jsou prakticky téměř všechny politické strany v republice. Volbou nejsou ani pučisté z Úsvitu, kteří ještě před časem vyvolali puč právě proto, že jsem byl tvrdě proti islamistům a nelegálním migrantům.
Nadcházející volby jsou jedinou legální šancí, jak oslabit politiky a strany, které zaprodaly vlastní zemi.
Je třeba, aby v krajských volbách zvítězili ti, kdo občany nezradili a od počátku prosazují absolutní zákaz přijímání migrantů. Vážení občané, nechcete migranty? Musíme všichni k volbám!
Hnutí Svoboda a přímá demokracie je jediná politická strana, která své voliče nezradila a má reálnou sílu postavit se velkým parlamentním stranám odpovědným za katastrofu, která je za branami České republiky. Prosadíme absolutní zákaz přijímat na území kraje muslimské migranty a budeme usilovat o takový zákaz v rámci celé republiky. Prosadíme právo občanů přehlasovat v referendech zkorumpované politiky a právo občanů prolhané a podvádějící politiky přímo odvolat.
Říkáme jasně – NE peníze cizím migrantům, ale NAŠIM občanům.
Přijďte k volbám zítra a pozítří 7.-8.října a podpořte naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) v koalici se Stranou práv občanů, kde je čestným předsedou prezident Miloš Zeman. Musíme se všichni spojit a netříštit síly a čím více nás bude, tím budeme mít větší sílu prosadit naše myšlenky. Náš cíl je jasný – uspět v říjnových krajských volbách a ve volbách do Poslanecké sněmovny a společně přímo ovlivnit politiku směrem, kterým si my všichni přejeme. Těším se na spolupráci!

2016-10-06T09:25:38+02:00