Úvodní stránkaNovinkyTomio Okamura: Ženy miluju

Tomio Okamura: Ženy miluju

Ženy miluju a nemohu s nimi bojovat. Od roku 1990 není dnešní Mezinárodní den žen (MDŽ) oficiálním svátkem a je to důkazem fanatického obracení znamének našich lidskoprávníků. Tento svátek a ženy v tento den se snažím já i moji přátelé svátečně uctívat, protože ho vnímáme jako možnost hromadně dát najevo všem ženám, nejen těm v rodině, jak si jich vážíme.
Pochopitelně moje pojetí ženství vychází z ženství, nikoli z módního obratu gender – vždyť to zní tvrdě nepřátelsky, jako traktor nebo motor.
Žena je přece dobrá víla, která nás provází od dětství jako maminka a babička a pak jako kamarádka, přítelkyně, milenka, manželka a maminka mých dětí.
S takovými ženami nevedu boj o nic – s takovými ženami sdílím lásku a svůj život. Odmítám zrovnění ženy a muže mimo občanská práva, protože žena a muž jsou přece zcela odlišné bytosti – obě krásné, bez nichž by vyhynul lidský rod. Jsme tu, abychom se vzájemně doplňovali – sloužili si. Nikoli abychom se rvali sólově o místo na slunci. Každý sám proti sobě totiž nejsme nic a nejsme k ničemu.
Ctím kurdské bojovnice s islamisty, ale vnímám to jako výraz zoufalých žen, které jdou podpořit své syny a muže v boji proti muslimskému fanatismu. Ale bezesporu bych raději tyto ženy rozmazloval v mírové zemi a viděl v jejich náruči místo samopalu děti. Věřím, že tomu tak co nejdříve i bude. K tomu je stvořila příroda nebo Bůh a žádná naše feministická gender aktivistka s tím nic nenadělá – když se podívá pod šaty, uvidí tělo, které bylo stvořeno nikoli k boji, ale k tomu být matkou.
Místo boje za feminismus bychom měli bojovat za ženskost našich žen. Není nic krásnějšího než žena, která je skutečně ženou, a my muži bychom měli dělat maximum proto, aby ženy mohly být co nejvíce ženami – šťastnými elegantními dámami, maminkami, rozkošnými babičkami a my abychom zase byli okouzlující džentlmeni Oldřicha Nového, tatíky a rozšafnými dědečky.
Co si o tom myslíte Vy, napište mi do komentářů. A jestli se mnou souhlasíte, prosím sdílejte. Přeji krásný den

2017-03-08T19:14:36+02:00