Tomio Okamura: Zprávy SPD TV 18. vysílání

30/6 2017
Vítám vás u 18.vysílání týdenních SPD zpráv, kde se dozvíte informace a stanoviska, ke kterým se prostřednictvím cenzurovaných médií nedostanete: 1.) Předsednictvo hnutí SPD přijalo zprávu místopředsedy hnutí Radima Fialy o jednání evropských parlamentních vlasteneckých stran sdružených v evropské frakci ENF, kterého se zúčastnil v Moskvě. Předmětem jednání byla spolupráce mezi evropskými státy a Ruskem v bojí proti terorismu a vzájemné vztahy mezi Ruskem a evropskými státy. Hnutí SPD považuje Ruskou federaci za jednoho ze zásadních spojenců v boji proti islámskému terorismu. Bez zásahu Ruska by nebyl možný příznivý obrat ve válce proti Islámskému státu. 2.) Hnutí Svoboda a přímá demokracie považuje vystoupení nového francouzského prezidenta Macrona, který ostře napadl státy V4 (Visegrádské čtyřky, jejíž členem je i Česká republika), za hrubé vměšování do vnitřních záležitostí těchto zemí. Francouzský prezident by se měl starat především o bezpečnost francouzských občanů a o problémy, které si Francie svojí proimigrační politikou vytvořila. Odmítáme, aby tyto problémy pan Macron řešil na úkor České republiky. SPD nepřipustí příchod nelegálních imigrantů na území České republiky a prosazujeme také zákaz islámu v ČR. 3.) Hnutí SPD nepodpoří zavedení karierního řádu pro pedagogické pracovníky, tak jak je navržen ministerstvem školství v novelizaci zákona o pedagogických pracovnících. Návrh ministerstva školství nevede ke zvýšení kvality práce pedagogických pracovníků, ale je zaměřen na administrativu prostředků v rámci dotací EU a tyto prostředky směřuje především do organizací řízených ministerstvem školství. Takto navržený karierní řád nezaručuje ani efektivitu při vzdělávání učitelů, ani zvýšení kvality jejich práce, ani zvýšení motivace k vlastní pedagogické práci. 4.) Předsednictvo hnutí SPD nebude reagovat na pomluvy a očerňování hnutí na Facebooku a na projevy negativní kampaně ze strany politických konkurentů. Jde o projev politické kultury těchto subjektů a hnutí SPD nemá obavu z politické izolace, kterou hrozí politici, jakým je pan Gazdík z nové koalice KDU-ČSL a STAN, který však dosud tvořil koalici s Miroslavem Kalouskem. Kdo s kým bude po volbách jednat, napoví volební výsledek a ne přání pana Gazdíka. Pro hnutí SPD bude zásadní naplnění programových cílů a SPD se nepotřebuje dopředu proti nikomu vymezovat. Budeme vždy hájit především svůj politický program. Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů. A jestli se mnou souhlasíte, prosím sdílejte, ať se názory našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) dozví co nejvíce lidí. Mluvte prosím také s našimi staršími spoluobčany, se seniory, vysvětlujte jim názory našeho hnutí SPD, protože starší lidé často nemají internet, a bohužel tak věří prolhaným a zmanipulovaným médiím. Přeji hezký den
Přihlásit se k odběru novinek