Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: „Roky vás nálepkovali jako fašisty, nacisty, rasisty, ale až nyní si začali uvědomovat, že Evropská unie potřebuje radikální změnu.

Vaše zásluha, protože jste nepadli na kolena před těmi, kteří vás pomlouvali a kritizovali, protože bez vás by se nikdy nikam nepohnuli.“

Podívejte se výborný projev našeho spojence Mattea Salviniho, na jehož demonstraci se sešlo až 200 tisíc lidí.

??#MatteoSalvini na námestí v Ríme…"Roky vás nálepkovali fašistami, nacistami, rasistami , ale až teraz si začali uvedomovať, že Európska Únia potrebuje radikálnu zmenu. Vaša zásluha, pretože ste nespadli na kolená pred tými, ktorí vás ohovárali a kritizovali, pretože bez nás by sa nikdy nikam nepohli"

Zveřejnil(a) Hrica Lubos dne Neděle 20. října 2019

2019-10-21T17:20:33+02:00

V Evropské unii totálně zešíleli a pokračují v budování svého centralizovaného totalitního superstátu