Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: To je neskutečné, co se děje na dekadentním sluníčkářském „liberálně-demokratickém“ „Západě“.

Aktualita

Radim Fiala: To je neskutečné, co se děje na dekadentním sluníčkářském „liberálně-demokratickém“ „Západě“.

V Belgii zvažují, že propustí mnohonásobného pedofilního vraha Marka Dutrouxe, který byl v roce 2004 odsouzen na doživotí za únos, mučení a znásilnění šesti dívek a za smrt čtyř z nich. Jeho manželka – spolupachatelka již byla propuštěna. Hnutí SPD prosazuje právo a spravedlnost a podle nás by měla být společnost chráněna před vrahy, násilníky a devianty. Gauneři by podle nás měli být tvrdě trestáni, a ne propouštěni na svobodu! Takovýto “liberálně-demokratický” “Západ” nám má být vzorem? Na zvracení! Také si uvědomme, že díky Schengenu se takový člověk může pohybovat i na našem území!

Belgická prokuratura odsouhlasila žádost Dutrouxových advokátů, aby jejich klient prošel psychiatrickým vyšetřením, což je podmínka pro jeho případné podmínečné propuštění. Je naprosto šílené, že se vůbec uvažuje o tom, že by takový člověk měl být propuštěn na svobodu.

Marc Dutroux je belgický sériový vrah. V letech 1995 a 1996 unesl, mučil a sexuálně zneužíval šest dívek ve věku od osmi do devatenácti let, čtyři z nich později zavraždil. V roce 1996 byl dopaden a v roce 2004 byl odsouzen na doživotí.

Jeho bývalá manželka, Michelle Martinová, byla v roce 2004 odsouzena k 30 letům vězení za spolupachatelství. Podle výsledků vyšetřování nechala dvě unesené dívky zemřít hlady, zatímco krmila své německé ovčáky, a těla zakopala v plastových pytlích na zahradě. V roce 2012 byla podmínečně propuštěna! To je šílené!

V obecné rovině by takoví lidé měli být podle nás ve vězení na doživotí a pokud jde o případy, kdy tito lidé nejsou trestně-právně odpovědní a jsou nesvéprávní, měli by být do konce života zadržování v psychiatrických léčebnách. Společnost musí být chráněna a nelze riskovat, že takoví lidé budou znovu znásilňovat a vraždit děti.

Hnutí SPD hájí práva slušných lidí, nikoli gaunerů, vrahů, násilníků a deviantů, kteří by podle nás měli za své zrůdné činy tvrdě pykat či být drženi v izolaci. Co si myslíte Vy?

https://www.novinky.cz/…/z-novin-rodice-obeti-zneklidneni-d…

2019-10-22T16:30:00+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0