Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: NATO je mrtvá organizace.

Aktualita

Radim Fiala: NATO je mrtvá organizace.

Potvrzuje se to, co říkáme již dlouho. Turecko nyní odmítá dát zelenou obrannému plánu NATO pro Polsko a Pobaltí, dokud jí ostatní členové Aliance nepřislíbí větší politickou podporu v jejím boji proti kurdským milicím YPG na severu Sýrie, napsala s odvoláním na několik aliančních zdrojů agentura Reuters. Česká republika musí hledat nové bezpečnostní zakotvení ve spolupráci se státy Visegrádu plus. 😉

Hnutí SPD prosazuje právo občanů v referendu rozhodnout o členství v NATO. Politicky je přece jasné, že v NATO může být buď islamizovaná agresívní turecká diktatura, nebo Česká republika. Nekomentuji teď konkrétní plán NATO pro Pobaltí, ale krok Turecka dokazuje, že aliance již není akceschopná.

Musíme změnit koncepci armády z malého a drahého expedičního sboru na armádu ,která má reálný mobilizační potenciál k obraně země. Nikdo za nás řešit naše problémy nebude! Musíme posílit zbrojní a bezpečnostní spolupráci se zeměmi V4.

Francouzský prezident Macron nedávno hovořil o klinické smrti NATO. Aliance není ani důležitá pro amerického prezidenta Trumpa. Když už, tak jen aby evropští „partneři“ odebíraly nekvalitní americké zbraně podobně jako Česká republika a podporovaly zahraniční invaze USA.

Případ Kurdů ukazuje, že USA jsou schopny obětovat i své spojence, pokud se jim zdá, že to je v americkém zájmu. A budou tak postupovat i nadále. Nikdy nelze spoléhat na spojenectví USA i tzv. Západu. Kurdové se o tom přesvědčili nyní, my v Mnichově. Polsko by si to také mělo uvědomit. I Maďarsko, pro které v roce 1956 nikdo na západě nehnul prstem…

Musíme připomenout, že nás západní mocnosti zradily dvakrát: jednou v Mnichově a podruhé v Jaltě a Postupimi. Jednou nás přenechaly Němcům, podruhé bolševikům. Západní mocnosti přenechaly Sovětům i Polsko, kvůli kterému byla druhá světová válka zahájena.

Poučení pro nás je, že při zabezpečení své suverenity a svobody musíme spoléhat především sami na sebe jako Švýcarsko či Izrael, protože „spojenci“ nás mohou kdykoli zradit, když to bude pro ně výhodné. Podobně jako v roce 1938 či v čase Jalty a Postupimi nemůžeme spoléhat na dnes již zdegenerovaný takzvaný Západ reprezentovaný Německem a Francií, které s námi mají zlé úmysly.

V Mnichově se o „nás bez nás“ dohodly Německo, Itálie, Francie a Británie, což jsou nyní naši „spojenci“. Nikde ale není napsáno, že nás nemohou kdykoli v budoucnu bez mrknutí oka znovu zradit. Navíc Německo a Francie nyní vedou hegemonistickou velmocenskou politiku, kdy chtějí Evropu sjednotit, nyní pod nadvládou sluníčkářské ideologie marxismu-islamismu. To nesmíme dopustit.

Musíme budovat silný suverénní národní stát a armádu, která bude bránit naše území a která nebude určená na zahraniční mise. Musíme budovat spojenectví ne na základě krásných řečí, ale na základě REÁLNÝCH zájmů.

Společné skutečné klíčové zájmy nyní mají státy Visegrádu a střední Evropy. Mezi tyto zájmy patří: 1) zabránit masové imigraci a islamizaci našich zemí, 2) zabránit vzniku superstátu pod hegemonií Německa a Francie, 3) zachovat evropský charakter našich zemí proti multikulturalismu, 4) vytvořit obranné a geopolitické společenství v prostoru mezi Německem a Ruskem (a Tureckem), jak to chápal již Palacký, 5) vytvořit hospodářské společenství nezávislých států. Toto uskupení musíme budovat pro případ, že se západní Evropu nepodaří zachránit a pro případ, že z EU vzniknou Spojené evropské emiráty.

Podobně jako v roce 1938 nemůžeme spoléhat na dnes již zdegenerovaný takzvaný Západ reprezentovaný Německem a Francií, které s námi mají zlé úmysly. Jsme pro ně jenom kolonie, ve které vidí odbytiště pro své šmejdy, levnou pracovní sílu a místo, ze kterého mohou vysávat zisky. Budujme společně naši střední Evropu, která se ubrání před islámem i velmocemi, které by nám chtěly diktovat.

https://www.novinky.cz/…/turci-tlaci-pres-pobalti-nato-ke-z…

2019-11-28T16:57:25+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0