Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Je nutné zajistit bezpečnost občanů ČR, a aby Armáda ČR nebyla expedičním sborem, ale aby bránila Českou republiku.

V souvislosti s dramatickým zhoršením mezinárodní situace žádá hnutí SPD Vládu ČR o provedení razantních kroků k zajištění bezpečnosti našich občanů a zájmů České republiky. Požadujeme změnu koncepce armády z malého a drahého expedičního sboru na armádu zajišťující obranu České republiky a hranic země. Je nutné posílit její mobilizační schopnosti a zásadně zvýšit úroveň civilní obrany a ochrany občanů.

Řeči o snižování napětí a pohádky na téma, že nám nic v budoucnu nehrozí, jsou naivním a nebezpečným hazardem.

Hnutí SPD dále požaduje schválení námi navržených zákonů, které naši zemi efektivně brání proti islamizaci. Jde o zákaz propagace a šíření nenávistných ideologií a zákaz islámského zahalování.

2020-01-08T10:13:35+02:00

V Evropské unii totálně zešíleli a pokračují v budování svého centralizovaného totalitního superstátu

Pátek 18.09.2020|

Tomio Okamura: V Evropské unii totálně zešíleli a pokračují v budování svého centralizovaného totalitního superstátu. Brusel chce zničit suverenitu států, jejich ekonomiku i svobodu lidí a prosadit ...