Úvodní stránkaNovinky hlavní stranaBlok ODS, KDU-ČSL a TOP 09 (Spolu) si nejspíš přeje, aby došlo k naprostému zpochybnění demokracie a potenciálním volebním podvodům jako v USA

15.1.2021 9:25
Tomio Okamura: Blok ODS, KDU-ČSL a TOP 09 (Spolu) si nejspíš přeje, aby došlo k naprostému zpochybnění demokracie a potenciálním volebním podvodům jako v USA.
Prosazuje totiž korespondenční volbu v parlamentních volbách a chce kvůli jejímu zavedení svolat mimořádnou schůzi Sněmovny. Přinejmenším jakýkoli výsledek takového hlasování je zpochybnitelný. Pamatujeme si, že i v posledních rakouských prezidentských volbách došlo při korespondenčním hlasování poštou k nesrovnalostem a volby se musely opakovat. Obávám se, že korespondenční hlasování je další nástroj totalitářů, globalistů a sluníčkářů jako ovládnout volby, i když by lidé ve skutečnosti hlasovali proti nim. Je to pro nás poučení, že něco takového nesmíme připustit u nás.
Průběh voleb amerického prezidenta naprosto demaskoval zhroucení demokratického systému v USA. Zavedení korespondenční volby zničilo důvěru ve spravedlivé volby a v důsledku toho vyvolalo značné pochybnosti o o platnosti voleb prezidenta USA. Dnes je zřejmé, že náskok Joe Bidena tvoří právě započtení korespondenčních hlasů.
Je nutné odmítnout návrhy TOP 09 a tzv. demobloku na zavedení korespondenční volby v České republice, jinak hrozí možné manipulace s volebními výsledky i u nás.
2021-01-15T09:17:06+02:00