Úvodní stránkaNovinky hlavní stranaDalší informace ukazují, že přijmutí „tlumočníků“ z Afghánistánu Andrejem Babišem je bezpečnostním rizikem pro české občany

14.9.2021 9:52
Tomio Okamura: Další informace ukazují, že přijmutí „tlumočníků“ z Afghánistánu Andrejem Babišem je bezpečnostním rizikem pro české občany.
Mezi „uprchlíky“ by mohli být i atentátníci. „Zažil jsem místní zaměstnance, pracovali především pro jiné země, a byli to sebevražední atentátníci. Zažil jsem místní pracovníky, kteří byli ve funkcích strážných a útočníkům hlásili časy, kdy konvoje opustily tábor,“ popsal v rozhovoru pro německý deník Bild plukovník německé armády Thomas Sarholz, který působil v Afghánistánu.
„Lidé, které bychom tam měli raději nechat, se díky své tvrdosti a fyzické síle protlačili do evakuačních letadel,“ zhodnotil plukovník evakuace z Kábulu. Upozornily na to Novinky.cz.
Premiér Babiš přijímáním Afghánců hazarduje s bezpečím českých občanů. Pokud Afghánci někoho napadnou, zavraždí či znásilní, ponese plnou odpovědnost premiér Babiš a politici Pirátů-STAN a koalice SPOLU, kteří jejich přijímání také podpořili.
Přitom Británie, Francie i Německo již upozornily, že mezi evakuovanými Afghánci jsou lidé s napojením na teroristy a zločinci.A známý rakouský deník Der Standart napsal, že afghánští migranti mají v Rakousku nejvyšší kriminalitu ze všech. Přesto Andrej Babiš migranty přijal. Zase pokleknul a sehnul hlavu před diktátem z Bruselu. Evropská unie totiž minulý týden zveřejnila, že prosazuje kvóty a přesídlení afghánských migrantů do Evropy a zemím, které je přijmou, dá peníze. Doufám, že to lidé vidí a vyhodnotí to v říjnových volbách.
Také lídryně koalice SPOLU Markéta Pekarová Adamová řekla, že by ČR měla přijmout islámské migranty z Afghánistánu a dodala, že bychom měli do ČR přijmout i migranty z jiných zemí. Na základě těchto jejich výroků je jasné, že koalice SPOLU chce přijímat islámské migranty, stejně jako koalice Pirátů-STAN a ČSSD. Je to mimořádně nebezpečný plán a je to jasný vzkaz pro voliče v říjnových volbách.
Pakliže ve volbách uspějí koalice Pirátů-STAN, SPOLU a ČSSD, tak se budou přijímat migranti a euro. Také Robert Šlachta z Přísahy opakovaně řekl, že podporuje Evropskou unii a odmítá referendum. Podporovat politiku EU znamená migraci a euro. Je mezi tím rovnítko. Tomu musíme ve volbách zabránit.
Hnutí SPD odmítá jakékoli imigranty z Afghánistánu i jiných muslimských zemí! SPD je jedinou stranou v Parlamentu, která je jasně PROTI přijímání jakýkoli migrantů z afrických a islámských zemí. Podpořte nás prosím – SPD říká jasné NE migraci a NE islámu v ČR! Naši občané a jejich bezpečnost je pro SPD na 1. místě! Nechceme a nebudeme platit účty za americké invaze a agrese.
2021-09-14T09:44:06+02:00

Úterý 14.09.2021|

14.9.2021 9:52 Tomio Okamura: Další informace ukazují, že přijmutí „tlumočníků“ z Afghánistánu Andrejem Babišem je bezpečnostním rizikem pro české občany. Mezi „uprchlíky“ by mohli být i atentátníci. „Zažil jsem ...

Bojujeme proti korupci