Úvodní stránkaNovinky hlavní stranaDle důkazů se ukazuje, že do mafiánského spiknutí, organizovaného zločinu a korupce kolem pražského magistrátu je vedle vládního hnutí STAN namočena i vládní TOP 09

5.8.2022 10:03
Tomio Okamura: Dle důkazů se ukazuje, že do mafiánského spiknutí, organizovaného zločinu a korupce kolem pražského magistrátu je vedle vládního hnutí STAN namočena i vládní TOP 09.
Europoslanec a pražský lídr TOP 09 Jiří Pospíšil nakonec přiznal, že se několikrát pracovně sešel s blízkým spolupracovníkem mafiána a zločince Radovana Krejčíře Michalem Redlem, který je již ve vazbě. Podle hnutí SPD by měl Pospíšil složit mandát europoslance a rezignovat na všechny veřejné funkce. Vedení TOP 09 s Markétou Pekarovou Adamovou ho de facto kryje, protože ho ani nevyzvalo k rezignaci na mandát. Celý organizovaný zločin a mega korupce se děje pod primátorem Prahy Zdeňkem Hřibem z Pirátů. Chapadla mafie zasahují do nejvyšších pater vládní koalice. 👎 Jediným řešením je demise neschopné Fialovy vlády, která kašle na občany a zavírá oči před korupcí, pokud se jí přímo neúčastní! ‼
Pražský lídr TOP 09 Pospíšil (na pražské kandidátce SPOLU pro zářijové komunální volby je na druhém místě!) po týdnech lhaní přiznal, že se s Krejčířovým spolupracovníkem Michalem Redlem, vazebně stíhaným v kauze Dozimetr, potkal opakovaně. Ještě před pár dny tvrdil, že Redla viděl jen jednou v životě. Takže se navíc ukazuje, že Pospíšil lhal! Informoval o tom zpravodajský server Seznam.
Pospíšil nakonec potvrdil, že se v Itálii potkal jak s Redlem, tak zároveň i s tehdejšími čelními funkcionáři hnutí STAN – exministrem Petrem Gazdíkem a europoslancem Stanislavem Polčákem (ten si zase účtoval milionové provize z veřejných peněz z odškodnění obcí u Vrbětic). Přijeli prý za ním na dovolenou do Itálie. Bylo jaro 2018 a oni s sebou přivezli i Michala Redla.
Obviněný Petr Hlubuček (bývalý náměstek primátora ze STAN) tehdy v rozhovoru pro Seznam uvedl, že ho s Redlem seznámil právě Pospíšil. „Jiří Pospíšil s Jiřím Fremrem (bývalý blízký poradce Pospíšila) nás před posledními volbami seznámili,“ pronesl na konci května Hlubuček. Tuto verzi potvrdila i mluvčí zastupitelského klubu STAN a TOP 09 Šárka Kuželová, která se rozhovoru s Hlubučkem účastnila. I ji prý s Redlem seznámil Pospíšil společně s jeho blízkým spolupracovníkem z TOP 09 Jiřím Fremrem.
Pospíšil tehdy na slova svého magistrátního koaličního partnera reagoval velmi pobouřeně. Označil to za „útok a plivanec“ a připustil jen, že se s Redlem v minulosti setkal jen jednou na společenské akci. „To je úplná lež, že bych je seznámil. Ani paní Kuželová nemá pravdu. Viděl jsem pana Redla možná na nějaké společenské akci. Jinak s ním nejsem v kontaktu, hotovo, tečka. Roky jsem pana Redla neviděl, nemám ho v telefonu, klidně si nechám udělat od operátora výpis, že jsem s panem Redlem nehovořil. Prostě ne, přísahám na svůj život,“ lhal na konci května europoslanec Seznam Zprávám.
A na této verzi trval i po prasknutí kauzy Dozimetr. Tehdy se ukázalo, že se jeho blízký spolupracovník a poradce Fremr scházel s Redlem, a to i v policií odposlouchávaném bytě v centru Prahy. Fremr kvůli tomu odešel z TOP 09 a Pospíšil s ním ukončil spolupráci. A dál lhal, že se s „Myšákem“, jak Redlovi jeho známí říkali, viděl jen jednou.
Obviněný podnikatel Pavel Dovhomilja svědčí, že právě Pospíšil společně s Hlubučkem stáli u zrodu kriminální skupiny. Podle něho se oba se svými „consigliere“ (termín, který použil v rozhovoru Dovhomilja) Redlem a Fremrem potkali a domluvili rozdělení vlivu v Praze. „Consigliere“ je v hantýrce mafie poradcem šéfa mafie.
Jenom připomenu, že pokud jde o STAN, tak o nekalém dění v pražském Dopravním podniku informovala pražská radní za STAN Hana Marvanová předsedu STAN Víta Rakušana již na začátku tohoto roku, ale on věc vůbec neřešil. A podle prohlášení bývalého ministra za STAN Jiřího Bessera stál Krejčířův spolupracovník Michal Redl přímo u vzniku STAN. A bývalý předseda STAN Petra Gazdík měl s Redlem velmi přátelské vztahy.
Chapadla mafie zasahují do nejvyšších pater vládní koalice. A premiér Petr Fiala nejen že ke všemu mlčí, ale ještě navíc tento organizovaný zločin a mafii otevřeně kryje! Jediným řešením je demise neschopné a nedůvěryhodné Fialovy vlády! ‼ A co si myslíte Vy?
2022-08-05T09:54:59+02:00