Úvodní stránkaNovinky hlavní stranaHnutí SPD je dnes jediným parlamentním politickým subjektem, který hájí národní zájmy

13.4.2021 18:40
Tomio Okamura: Hnutí SPD je dnes jediným parlamentním politickým subjektem, který hájí národní zájmy, bojuje za národní suverenitu a prosazuje přímou volbu prezidenta a referendum o vystoupení z EU.
Dlouhodobě vyzýváme ke sjednocení vlasteneckých sil pod křídly hnutí SPD. Vítáme iniciativy, které povedou ke sjednocení vlastenců před blížícími se podzimními volbami pod křídly hnutí SPD. Přidejte se k nám. Česká republika na 1. místě!
Hnutí SPD je zásadní vlastenecká síla v rámci politického systému ČR. Do sněmovních voleb budeme kandidovat samostatně. To však neznamená, že odmítáme spolupráci a vzájemnou podporu s cílem dosáhnout maximálního volebního výsledku. Před sněmovními volbami v zájmu spolupráce sil oslovím politické strany s podobným programem se kterými dříve proběhla poctivá spolupráce. Hnutí SPD po dohodě a se souhlasem členské základny chce umožnit účast na svých kandidátkách vlasteneckým osobnostem a zástupcům občanských iniciativ. Hnutí SPD nebude jednat s lidmi, kteří v minulosti hnutí SPD poškodili, dezertovali, nebo byli vyloučeni. Takovým lidem šlo a jde vždy jen o oslabení hnutí SPD. Je jedno jestli tak činí s politické naivity, osobních ambicí, nebo jde o provokatéry.
2021-04-13T18:31:44+02:00