Úvodní stránkaNovinky hlavní stranaHnutí SPD je proti privatizaci České pošty a Českých drah, kterou prosazuje koalice SPOLU, pakliže budou po volbách ve vládě

20.9.2021 16:42

Tomio Okamura: Hnutí SPD je proti privatizaci České pošty a Českých drah, kterou prosazuje koalice SPOLU, pakliže budou po volbách ve vládě.

Proto jsem se sešel s vedením odborových organizací České pošty NOS ČP a SOS-21, které sdružují přes 6 tisíc zaměstnanců pošty. Shodli jsme se, že je potřeba služby pošty zkvalitňovat a zlepšit podmínky řadových zaměstnanců a nikoli privatizovat. Hnutí SPD podporuje řadové zaměstnance České pošty. Viníkem současné situace, kdy management pošty bere milionové odměny zatímco jsou propouštění řadoví zaměstnanci, je ministr vnitra a předseda ČSSD Jan Hamáček, pod kterého řízení České pošty spadá. Privatizace pod taktovkou koalice SPOLU je další připravovaný tunel za bílého dne. ODS, KDU-ČSL a TOP09 chtějí nechat rozkrást i to poslední, co po jejich minulých vládách zůstalo.

2021-09-20T16:22:48+02:00