Úvodní stránkaNovinky hlavní stranaHnutí SPD vyzývá vládu Andreje Babiše, aby podpořila Polsko a Maďarsko v jejich odporu proti diktátu Bruselu

20.11.2020 10:57
Tomio Okamura: Hnutí SPD vyzývá vládu Andreje Babiše, aby podpořila Polsko a Maďarsko v jejich odporu proti diktátu Bruselu.
Vlády Polska a Maďarska tvrdě vystoupily na obranu své suverenity proti vměšování EU do svých vnitřních věcí. Vetovaly rozpočet EU a tvrdě tak odmítly spojovat přerozdělování prostředků v EU s politickými podmínkami, které podle maďarské vlády údajně diktuje prostřednictvím EU Sorosova globalistická agentura. Jde o zásadní a naprosto správný postoj v obraně suverenity země před faktickou ekonomickou agresí.
Hnutí SPD jednoznačně podporuje Polsko a Maďarsko a vyzývá premiéra Andreje Babiše a jeho vládu, aby naše spojence z V4 veřejně podpořili. Ukázalo by se pak, zda Andrej Babiš stojí na straně obhajoby národních zájmů, nebo společně s Věrou Jourovou z ANO stojí na straně diktátu Bruselu a globalistů.
2020-11-20T10:51:32+01:00

Jsem rád, že kardinál Dominik Duka se vyjádřil kriticky na adresu islámu a varuje v tomto směru i před podobnými věcmi jako hnutí SPD

Úterý 24.11.2020|

24.11.2020 18:04 Tomio Okamura: Jsem rád, že kardinál Dominik Duka se vyjádřil kriticky na adresu islámu a varuje v tomto směru i před podobnými věcmi jako hnutí SPD. Útoky ...