Úvodní stránkaNovinky hlavní stranaHnutí STAN funguje jako podnikatelsko-mafiánský projekt, a proto nesmí být součástí vlády České republiky

23.6.2022 16:42
Tomio Okamura: Hnutí STAN funguje jako podnikatelsko-mafiánský projekt, a proto nesmí být součástí vlády České republiky!
Policie mluví o organizovaném zločinu. V minulém týdnu proběhla policejní razie na pražském magistrátu, na jejímž základě byl zatčen a poté umístěn do vyšetřovací vazby náměstek pražského primátora a místopředseda hnutí STAN Petr Hlubuček. Dle dostupných informací jde o závažnou trestnou činnost založenou na dlouholetém ovlivňování zakázek pražského dopravního podniku jím dosazenou skupinou lidí do jeho vedení, ale jedná se i o další trestnou činnost. Celkem bylo policí zadrženo 13 osob. Hlavou této skupiny měl být Michal Redl, někdejší pravá ruka mafiánského bosse Radovana Krejčíře, který těsně spolupracuje s vedoucími politiky a místopředsedy hnutí STAN dlouhodobě, zejména s europoslancem Stanislavem Polčákem a s ministrem školství Petrem Gazdíkem.
Po skandálech a rezignacích na funkce ve vedení hnutí STAN jenom za posledního půl roku (Farský, Polčák, Michalik), se jasně ukazuje, že toto hnutí funguje jako podnikatelsko-mafiánský projekt, který nesmí být součástí vlády České republiky! Rezignace ministra školství Gazdíka je z našeho pohledu pouhým „vrcholem ledovce” a není zdaleka dostatečným řešením celé rozsáhlé trestné činnosti. Proto musí odejít z vlády zejména předseda STAN a ministr vnitra Rakušan, který o podezřeních na organizovaný zločin již dříve věděl a nic proti tomu neudělal, aby nedocházelo k politickému zasahování a případnému ovlivňování probíhajícího policejního vyšetřování.
Proto hnutí SPD iniciovalo svolání mimořádné schůze Sněmovny, kde budeme požadovat, aby všichni zástupci hnutí STAN odešli z vlády, ve které nikdy neměli být!
2022-06-23T16:28:31+02:00

Vláda Petra Fiala kašle na české občany a radši posílá peníze Ukrajině a poklonkuje Bruselu a Washingtonu

Neděle 07.08.2022|

7.8.2022 19:17 Tomio Okamura: Vláda Petra Fiala kašle na české občany a radši posílá peníze Ukrajině a poklonkuje Bruselu a Washingtonu. Fialova vláda vůbec neřeší zdražování, přitom hnutí SPD ...