Úvodní stránkaNovinky z EUHorká aktualita – Evropské unii dochází peníze, musí si půjčovat astronomické částky a zvyšovat daně členským státům

Video – Tomio Okamura: Horká aktualita – Evropské unii dochází peníze, musí si půjčovat astronomické částky a zvyšovat daně členským státům. Podívejte se na můj rozhovor s europoslancem SPD MUDr. Ivanem Davidem, který vysvětluje nejnovější dění v Evropském parlamentu. Zvláští pozornost je potřeba věnovat hlasování českých europoslanců, kteří kromě těch za SPD nehájí naše národní zájmy. Jsou to informace, které se v českých mainstreamových médiích nedozvíte. Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů. Přeji hezký den.

2020-11-15T12:41:48+01:00

Jsem rád, že kardinál Dominik Duka se vyjádřil kriticky na adresu islámu a varuje v tomto směru i před podobnými věcmi jako hnutí SPD

Úterý 24.11.2020|

24.11.2020 18:04 Tomio Okamura: Jsem rád, že kardinál Dominik Duka se vyjádřil kriticky na adresu islámu a varuje v tomto směru i před podobnými věcmi jako hnutí SPD. Útoky ...