Úvodní stránkaNovinky hlavní stranaNěkteří sluníčkáři tvrdí, Češi jsou rasisti, a objevují se články, že český národ je nejvíc rasistický

20.7.2021 9:31
Tomio Okamura: Někteří sluníčkáři tvrdí, Češi jsou rasisti, a objevují se články, že český národ je nejvíc rasistický.
Češi, Moravané a Slezané ale nejsou rasisti. Jsou to pohodáři, kteří chtějí žít pohodový život v bezpečí svých domovů se svými rodinami a přáteli. V okamžiku, kdy jim chce ale někdo jejich bezpečný a hezký život ohrozit či sebrat, začnou se naprosto oprávněně bránit! Náš nacionalismus není agresivní a útočný, nýbrž obranný a zaměřený na lásku k naší vlasti a k našemu národu. Nikomu nic brát nechceme, ale svoje nedáme! Budeme bránit svou krásnou zemi, své rodiny, své blízké i svůj způsob života! Jestli si myslíte to samé, co my, přidejte se k nám a podpořte nás! Společně naší vlast ubráníme a bude tu dobře!
Obyvatelé naší vlasti jsou těžcí pohodáři. Máme rádi posezení u dobrého piva, na Moravě spíš u vínka a v některých oblastech si dáme panáčka něčeho ostřejšího. Rádi posedíme a pokecáme s přáteli, zajdeme na fotbal, uděláme grilovačku, zabíjačku, vyrazíme na hezký výlet. Naše krajina je nádherná. Pole, louky, lesy, vesničky, barokní kapličky a kostelíčky. Nebo majestátní historická města se středověkými hradbami a katedrálami. Naše vlast je překrásná.
Ne, my nejsme rasisti. Říkáme: každému, co jeho jest. Přejeme každému národu a etniku šťastný život v jeho zemi. Ale nechceme, aby nám někdo něco vnucoval. Nechceme, aby nám někdo vnucoval imigranty. Nechceme, aby nám někdo vnucoval gender a snažil se rozbíjet naše tradiční hodnoty a naše rodiny. Nechceme, aby nás někdo nutil platit dluhy za někoho jiného. Nechceme, aby nám někdo diktoval, jaké zákony máme mít v naší zemi. Nechceme, aby nám někdo zavíral ústa.
Žít a nechat žít. My v naší zemi si chceme žít po svém a aby se do nás nikdo nemíchal. My se nechceme míchat do nikoho jiného. A tohle má být prosím rasismus?
2021-07-20T09:22:05+02:00

Romští předáci z Libereckého kraje ve videu vyzývají všechny Romy k tomu, aby vzali nože a pobodali Okamuru a k odstranění mojí osoby

Pátek 17.09.2021|

17.9.2021 19:07 Video - Tomio Okamura: Romští předáci z Libereckého kraje ve videu vyzývají všechny Romy k tomu, aby vzali nože a pobodali Okamuru a k odstranění mojí osoby. ...