Úvodní stránkaNovinky hlavní stranaNěmecká kancléřka Angela Merkelová trvá na přerozdělování imigrantů v rámci Evropské unie

27.10.2020 9:13
Tomio Okamura: Německá kancléřka Angela Merkelová trvá na přerozdělování imigrantů v rámci Evropské unie.
Nyní to chce konkrétně aplikovat na imigranty umístěné v řeckém táboře Moria. Je to neuvěřitelná drzost a arogance Merkelové a Německa. Pokud chce Německo zvát někoho na mejdan, tak jedině na svůj účet. Merkelová již svým pozváním více než milionu nelegálních imigrantů napáchala v Evropě škody už dost. Německem ovládaná Evropská unie nepomáhá, ale škodí a čím dříve se z ní dostaneme tím lépe.
Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná a afrikanizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi.
2020-10-27T20:50:04+01:00

Jsem rád, že kardinál Dominik Duka se vyjádřil kriticky na adresu islámu a varuje v tomto směru i před podobnými věcmi jako hnutí SPD

Úterý 24.11.2020|

24.11.2020 18:04 Tomio Okamura: Jsem rád, že kardinál Dominik Duka se vyjádřil kriticky na adresu islámu a varuje v tomto směru i před podobnými věcmi jako hnutí SPD. Útoky ...