Úvodní stránkaStanoviskaPolitické usnesení SPD

Ustanovení - 13. 9. 2016

Politické usnesení SPD

Vážení přátelé, toto jsou informace a stanoviska, ke kterým se prostřednictvím cenzurovaných médií nedostanete. Prosím sdílejte a posílejte dál dnešní usnesení předsednictva SPD!

1.) Hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura podporuje snížení sociálních dávek pro jednotlivce, kteří mohou, a přesto nemají zájem pracovat. Za správné považujeme i zachování podmínky odpracovaných let pro přiznání důchodu.

2.) Hnutí SPD – Tomio Okamura podpoří návrh na proplacení prvních tří dnů nemocenské, pokud bude možné tuto nemocenskou hradit z veřejného pojištění. Nepodporujeme populistické návrhy, aby tuto nemocenskou hradili zaměstnavatelé ze svých prostředků. Znamenalo by to totiž ohrožení pracovních míst a ohrožení výše platů zaměstnanců. Naše hnutí považuje za vhodnou alternativu k proplácení nemocenské v prvních třech dnech zavedení tří dnů zdravotního volna v roce s náhradou mzdy.

3.) Hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura považuje rozhodnutí rakouské vlády odložit druhé kolo tamních prezidentských voleb za naprosto skandální manipulaci. Oznámený důvod, že špatně lepí obálky, je směšný. Podstatou celé věci je zabránit volebnímu vítězství kandidáta FPÖ Norberta Hofera.

4.) Nestandardní zařazení krajských televizních debat do programu České televize a výběr zúčastněných stran považuje předsednictvo hnutí SPD – Tomio Okamura za zřejmý pokus manipulovat s výsledky voleb do krajských zastupitelstev v České republice. Nahrazení kandidátů koalice našeho hnutí SPD a SPO v televizních debatách ve většině krajů Kalouskovou stranou TOP09 je zjevný pokus České televize ovlivnit výsledek voleb v neprospěch našeho hnutí.

5.) Postup předsedy Poslanecké sněmovny Hamáčka (ČSSD), který zrušil společnou akci hnutí SPD – Tomio Okamura a Front National Marine Le Pen v prostorách Poslanecké sněmovny, je snahou omezit práci našeho hnutí a jde o podobnou šikanu, jaké čelí vlastenecké strany v celé Evropě. Věříme, že odpovědí na tento postup budou volební výsledky našeho hnutí v říjnových krajských volbách. Přijďte a podpořte naše kandidáty!

2016-09-13T14:54:14+02:00