Úvodní stránkaStanoviskaPolitické usnesení SPD

Ustanovení - 16. 12. 2016

Politické usnesení SPD

Vážení přátelé, toto jsou informace a stanoviska, ke kterým se prostřednictvím cenzurovaných médií nedostanete. Prosím sdílejte a posílejte dál dnešní usnesení předsednictva SPD!

1.) Všichni poslanci SPD hlasovali ve Sněmovně PROTI zvyšování platů politiků a soudců. Premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD), ministr financí Andrej Babiš (hnutí ANO) a vicepremiér Pavel Bělobrádek (KDU-ČSL) však nárůst platů společně s ODS a TOP09 prosadili. Navíc předseda SPD Tomio Okamura již před dvěma lety navrhl zákon, aby se platy politiků a soudců zamrazily až do konce roku 2017. Bohužel však Sobotkova, Babišova a Bělobrádkova vláda tento návrh hlasováním ZAMÍTLA. Hnutí SPD tedy vyzývá občany, kteří si přejí změnu, aby nevolili ČSSD, hnutí ANO, KDU-ČSL, ODS a TOP09. A žádáme o co největší podporu pro naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) ve volbách do Poslanecké sněmovny příští rok v říjnu. Říkáme jasně a dlouhodobě – dejme peníze našim potřebným občanům, nikoliv navyšování platů politiků a soudců.

2.) Poslanci hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) Tomio Okamura, Radim Fiala a Jaroslav Holík podali návrh novely trestního zákoníku. Cílem návrhu má být zamezit hlásání veřejné nenávisti k druhým lidem a potlačování lidských práv a svobod. Soudní proces s předsedou Muslimské obce v Praze Vladimírem Sáňkou ukázal, že dnešní zákon má formální mezeru – lze ho totiž v současnosti vyložit tak, že postihuje pouze propagaci konkrétního hnutí, které hlásá potlačování svobod, ale nikoli samu ideologii, která nenávist a likvidaci lidských práv představuje a propaguje. V tomto konkrétním případě se obviněný Sáňka podílel na redakci a vydání knihy „Základy tauhídu – Islámský koncept Boha“, která podle českého odborníka a soudního znalce Pavla Ťupka „Vysloveně vybízí k nenávisti vůči neislámským vládám, což je doktrína, kterou právě šíří radikální islám.“ Jediný důvod, proč muslimského extremistu český soud osvobodil, je fakt, že nepropagoval hnutí, ale ideologii. Šířením islámského extremismu se druhý nejvlivnější český muslim Sáňka nedopustil trestného činu jen díky tomu, že propagoval salafistické myšlenky a ne hnutí. Proto poslanci SPD navrhují změnu trestního zákoníku, která dovoluje postihovat již samotnou ideologii směřující k potlačování práv a svobod člověka, nebo hlásá rasovou, etnickou, národnostní, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob.

3.) Poslanci hnutí SPD nepodpořili novou právní úpravu, která se týká kouření v restauracích a veřejných prostorách. Hnutí SPD má za to, že dosud platná úprava zajišťovala dostatečně ochranu zdraví nekuřákům a nechávalo prostor pro svobodné rozhodnutí osob podnikajících ve veřejných službách. Nový zákon je zásadním omezením podnikání v pohostinství. Pro tento zákon naopak hlasovali poslanci ANO, ČSSD, KDU-ČSL, TOP09 a polovina komunistů. Je velmi zvláštní, že zákonem daná přísná omezení se nijak netýkají vodních dýmek, které jsou typickou součásti kultury muslimů. Tato nová právní úprava je pokračujícím útokem na svobodu jednotlivce, svobodu podnikání a je součásti ideologie multikulturalismu.

4.) Hnutí SPD – Tomio Okamura nepodporuje vznik Úřadu pro kontrolu financování politických stran. Je to úřad, který si zřizují mainstreamové strany, aby mohly sledovat, kontrolovat a omezovat svoji politickou opozici. Je absurdní, že na funkci ředitele tohoto úřadu byl navržen Vojtěch Weis, exnáměstek ministra zemědělství za ČSSD.

5.) Hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura nepodporuje vládní návrh státního rozpočtu pro rok 2017. Rozpočet je navržen jako deficitní, tedy výdaje mají převyšovat příjmy o 60 miliard korun. Tento schodek je řešen nárůstem státního dluhu. Jde o hrubý rozpor s ujišťováními ministra financí pana Babiše, že hospodaření České republiky je v přebytku. Pokud by tomu tak skutečně bylo, pak není důvod k deficitnímu rozpočtu v roce 2017.

6.) Hnutí SPD považuje vystoupení pana premiéra Sobotky na jednání ústředního výboru ČSSD za zřejmý projev programového rozkladu ČSSD. Sociální demokracie je programově rázná, je to strana podporující a realizují plány na globální multikulturní vládnutí. Jediným nástrojem, jak se chce udržet u moci, je sociální populismus, který se dá charakterizovat následující větou: „Nikdo vám nemůže tolik dát, kolik vám Sociální demokracie může slíbit“. Jsme přesvědčení, že se Sociální demokracií voliči zúčtují ve volbách do Poslanecké sněmovny v roce 2017.

7.) Hnutí SPD – Tomio Okamura považuje rozhodnutí nizozemského soudu o tom, že předseda nizozemské vlastenecké Strany pro svobodu Geert Wilders podněcuje nenávist, za zřejmý politický pokus kriminalizovat vlasteneckou politickou činnost v evropských zemích. Dnes a denně jsou páchány násilnosti, které mají na svědomí asijští a afričtí imigranti, především z islámských zemí. Jejich příchod je součástí plánů globálních elit na ovládání společnosti a souzení Geerta Wilderse je jasný příznakem totalitarismu v EU.

2016-12-16T13:29:41+01:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0