Úvodní stránkaStanoviskaPolitické usnesení SPD

Ustanovení - 22. 12. 2016

Politické usnesení SPD

Vážení přátelé, toto jsou informace a stanoviska, ke kterým se prostřednictvím cenzurovaných médií nedostanete. Prosím sdílejte a posílejte dál dnešní usnesení předsednictva SPD!

1.) Hnutí SPD – Tomio Okamura vyjadřuje hlubokou soustrast rodinám obětí vraždění teroristů na vánočních trzích v Berlíně. Desítky mrtvých a raněných obětí má na svědomí islámský terorismus, multikulturní politika EU a nečinnost vlád evropských zemí. Jde o útok na zásadní symbol naší kultury, kterým jsou vánoční svátky lásky a míru. Také byl v tureckém hlavním městě Ankaře zastřelen střelbou do zad ruský velvyslanec, islámský útočník ho zavraždil na vernisáži výstavy střelbou s výkřikem: “Plníme rozkazy džihádu“. Hnutí SPD považuje islamizaci Evropy za hlavní nebezpečí pro občany České republiky. Odmítáme v naší zemi mešity, ve kterých se bude hlásat nenávist k nevěřícím. Odmítáme tolerovat řádění islamistů. Nemáme žádnou povinnost se přizpůsobovat a tolerovat agresivní projevy islámu. Žádáme obnovení suverenity naší země a rázné odmítnutí imigrační a multikulturní politiky EU. Prosadíme zákaz propagace a šíření nenávisti, netolerance ve jménu islámu.

2.) Hnutí SPD – Tomio Okamura požaduje důsledné prošetření a potrestání viníků v tzv. kauze Regionálního operačního programu (ROP) Severozápad. Celá kauza je přímým důsledkem dotačního přerozdělování prostředků a zneužívání moci politickými stranami. Hnutí SPD požaduje přímou volbu a odvolatelnost politiků a jejich plnou hmotnou a trestní odpovědnost. Bez těchto systémových změn bude dál pokračovat rozkrádání veřejných prostředků, na kterém se budou podílet politické špičky zkorumpovaných stran.

3.) Hnutí SPD podporuje platové a pracovní požadavky zaměstnanců České pošty. Odsuzujeme pokusy prohlásit jejich stávku za nezákonnou. Lidé v České republice mají nižší mzdy, než odpovídá ekonomické výkonnosti ČR v porovnání s většinou států EU. Dochází doslova k vykořisťování české ekonomiky v řádu stamiliard ročně. Tyto peníze mizí do zahraničí a vyvádění těchto peněz umožňuje mimo jiné nízká úroveň mezd v ČR. Vyvádění zisků firem z České republiky do zahraničí je nejméně dvakrát vyšší než by odpovídalo ekonomickým podmínkám v České republice a Evropské unii a vyvádění výnosů z ČR převyšuje příliv nových zahraničních investic a reinvestic. To je pro vývoj ekonomiky velmi rizikové, jelikož zisky se tak v Česku ani neinvestují, ani se nepromítají do vyšších mezd českých zaměstnanců, a naší republiku tak může v budoucnosti ohrozit nedostatek prostředků pro zásadní modernizaci a rozvoj průmyslu a modernizaci celé ekonomiky. Zahraniční firmy dosahují v ČR někdy až více než dvacetiprocentní ziskovosti proti evropskému pětiprocentnímu průměru. Hnutí SPD bude důrazně vystupovat proti moci nadnárodních korporací a budeme podporovat legislativní změny, které zamezí vyvádění významné části našeho HDP mimo ČR.

4.) Hnutí SPD bude podporovat humanitární pomoc České republiky pro občany osvobozeného Aleppa. Nyní je vhodný čas, aby česká vláda přispěla k snížení utrpení lidí, kteří čtyři roky žili ve městě ovládaném islamisty.

5.) Hnutí SPD považuje páté výročí úmrtí Václava Havla za vhodnou příležitost připomenout si, jakým způsobem jsme byli obelháni a jak se sliby o svobodě a demokracii zdeformovaly do současné podoby. Hnutí SPD požaduje zásadní systémové změny spojené s prosazením přímé demokracie a odmítáme současnou regulaci a omezování svobody a práv občanů.

6.) Hnutí SPD považuje výsledek jednání vrchního soudu v kauze Davida Ratha za potvrzení zcela skandální práce orgánů činných v trestním řízení v České republice. Občan České republiky musí na základě informací publikovaných v médiích získat pocit, že policie, státní zastupitelství a soudy pracují naprosto amatérským způsobem a „lajdácky“, nebo jsou absolutně zkorumpovaní. Veřejnost se oprávněně může domnívat, že za této situace mohou ve vězení končit zcela nevinní lidé a na druhé straně bohatí a vlivní darebáci mohou unikat bez trestů. Poslanci hnutí SPD budou interpelovat v této věci ministra spravedlnosti.

7.) Hnutí SPD přeje svým členům, příznivcům a všem občanům České republiky klidné prožití vánočních svátků. Připomeňme si v kruhu rodiny vysoce lidské hodnoty, které tento svátek představuje. Nesmíme si je nechat ukrást a znetvořit tyto svátky do podoby prázdné multikulturní obchodní kampaně, ze které postupně mizí křesťanský smysl Vánoc.

2016-12-22T11:37:19+02:00