Úvodní stránkaStanoviskaPolitické usnesení SPD

Ustanovení - 15. 2. 2017

Politické usnesení SPD

Vážení přátelé, toto jsou informace a stanoviska, ke kterým se prostřednictvím cenzurovaných médií nedostanete. Prosím sdílejte a posílejte dál dnešní usnesení předsednictva SPD!

1.) Hnutí SPD bude volbách do Poslanecké sněmovny v roce 2017 kandidovat jako samostatný politický subjekt. Návrhy kandidátních listin připraví v souladu s usnesením konference SPD a pravidly předsednictva SPD regionální kluby SPD. Ostatní informace na toto téma, které se objevují v médiích, jsou pouhé spekulace.

2.) Hnutí Svoboda a přímá demokracie považuje rozprodávání zlatých rezerv České republiky Českou národní bankou (ČNB) za krok, který poškozuje zájmy České republiky. Výprodej zlatý rezerv, ze kterých dnes zůstává méně než 10 tun, pokračuje a ČNB provádí v této věci zcela opačnou politiku, než ekonomicky vyspělé země. Reálně hrozí, že v blízké době Česká republika zůstane bez zlatých rezerv. Je to součást přeměny České republiky ze suverénní země v kolonii.

3.) Německo v čele s kancléřkou Merkelovou chce vyplatit téměř půl milionu imigrantů peněžní částku, aby opustili Německo. Není třeba pochybovat, že Česká republika se může stát pro tyto lidí cílovou zemí. Jde o nový plán přerozdělování imigrantů po Evropě. V tomto případě bude SPD prosazovat jejich zpětné vyhoštění na území Německa.

4.) Hnutí SPD naprosto odmítá budování českého pracovního trhu na levné námezdní práci zahraničních dělníků. Sobotkova a Babišova vláda se rozhodla více otevřít český pracovní trh pracovním silám z Ukrajiny. Tento krok je údajně vyvolán nedostatkem pracovních sil, které by pracovaly za nízké platy. A tento krok také přinese další tlak na nízké mzdy pro české občany. Hnutí SPD je proti ekonomice, kdy nízké mzdy zajišťují stamiliardové roční zisky zahraničním společnostem. Tyto stamiliardové zisky jsou každý rok odváděny z České republiky. Tento stav naše hnutí změní. Nepotřebujeme, aby český občan vydělával peníze pro společnosti v daňovém ráji. To je kolonialismus 21. století.

5.) Hnutí SPD si na financování letošní volební kampaně vzalo úvěr ve výši 18 milionů korun. Tento úvěr bude základem pro financování volební kampaně ve volbách do Poslanecké sněmovny. Na žádost banky ručí bance za úvěr osobně svým majetkem předseda hnutí Tomio Okamura a místopředseda hnutí Radim Fiala. Hnutí SPD žádá o podporu ve volební kampani všechny svoje členy a příznivce.

2017-02-15T13:15:17+02:00