Úvodní stránkaStanoviskaPolitické usnesení SPD

Ustanovení - 7. 6. 2017

Politické usnesení SPD

Vážení přátelé, toto jsou informace a stanoviska, ke kterým se prostřednictvím cenzurovaných médií nedostanete. Prosím sdílejte a posílejte dál dnešní usnesení předsednictva SPD!

1.) Hnutí SPD vyjadřuje hlubokou soustrast obětem islámských teroristických vrahů v Londýně. Program SPD považuje zajištění bezpečnosti občanů ČR za zásadní prioritu. Požadujeme nulovou toleranci k nelegální imigraci do České republiky a zákaz propagace práva šaría a džihádu, tedy zákaz propagace islámu na území České republiky. V této souvislosti požadujeme změnu vztahu mezi Českou republikou a Evropskou unií, změnu zákona o církvích a vyšší zapojení občanů do obrany země. Pokud nedosáhneme úpravy vztahů mezi Českou republikou a Evropskou unií, vyvoláme referendum o vystoupení České republiky z Evropské unie. Česká republika se nemůže změnit v provincii islamizovaného evropského totalitního státu.

2.) Skandální účast vicepremiéra Bělobrádka a ministra Hermana na sjezdu Sudetoněmeckého landsmanšaftu je nepřímým důkazem propojení a vazeb KDU-ČSL s touto organizací. Ukazuje se, že strana lidová je politickým subjektem, který nehájí zájmy České republiky, ale hájí nadnárodní zájmy. Produktem těchto nadnárodních zájmů je bezprecedentní rozsah církevních restitucí v České republice a úzké kontakty strany lidové na Sudetoněmecký landsmanšaft. Jednoznačným viníkem všech hrůz spojených s druhou světovou válkou je Německo a součástí těchto hrůz byla i příprava tak zvaného konečného řešení „české otázky“. Tímto řešením byla plánovaná biologická likvidace českého národa.

3.) Vyjádření ministra dopravy Ťoka o snaze politiků ovlivňovat tendr na vybírání mýtného považuje SPD za další důkaz tolerované politické korupce v České republice, která se stala součástí politické kultury. Oprávněně se ptáme, jak je možné, že v této věci nepodal trestní oznámení. Hnutí SPD požaduje systémovou změnu spočívající v odvolatelnosti politiků a zavedení trestní a hmotné odpovědnosti za výkon politické funkce. Poslanci SPD budou interpelovat ministra dopravy a budou chtít vysvětlení, proč ministr dopravy nepodal trestní oznámení na neznámého pachatele.

4.) Hnutí Svoboda a přímá demokracie považuje schválený tzv. protikuřácký zákon, který vstoupil 31. 5. v platnost, za legislativní paskvil. Tento špatný zákon obsahuje nesmyslné povinnosti pro majitele restaurací a dalších podobných veřejných zařízení. Je s podivem, že se zákaz netýká kouření vodních dýmek, které jsou povolenou součástí života muslimů.

5.) Kampaň vedená proti SPD na portálu Idnes připomíná metody, které používala Goebbelsova fašistická propaganda nebo ty nejtrapnější doby bolševické propagandy. Dávat do souvislosti náraz vlaku do pokáceného stromu s výlepem plakátů SPD v obci je absurdní. Je vidět, že možný volební výsledek SPD nedává mnoha lidem spát. Euro-globalisté i velké korporace začínají mít z SPD obavy. Je vidět, že se nebudou štítit doslova ničeho. Nedejte se vyprovokovat, přijďte k volbám a podpořte náš program!

6.) Včerejší prohlášení ministra Chovance (ČSSD), že Česká republika nebude přijímat na základě kvót do voleb na podzim 2017 nelegální imigranty, je průhledná snaha uklidnit voliče. Pro zavedení kvót v europarlamentu hlasovali poslanci za sociální demokracii a dnešní prohlášení je vynucený krok, který má zastřít skutečné záměry této vlády a sociální demokracie. Sociální demokracie je globalistická strana, která má ve svém programu budování nového světového řádu a nelegální imigrace je součástí těchto plánů. Záměr vlády zaplatit Evropské unii pokutu ve výši více než 270 milionů korun za nepřijímání migrantů podle kvót považuje SPD za loupež finančních prostředků českého státu. Ze strany EU jde o vydírání připomínající jednání fašistického Německa vůči Československu v březnu 1939. Přijďte k volbám a podpořte program SPD!

2017-06-07T15:03:26+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0