Úvodní stránkaStanoviskaZpráva předsedy hnutí

Ustanovení - 2. 5. 2018

Zpráva předsedy hnutí

Vážení přátelé, toto je aktuální Zpráva předsedy hnutí SPD. Prosím sdílejte a posílejte dál!

1. Předseda hnutí SPD Tomio Okamura a místopředseda hnutí Radim Fiala se zúčastnili setkání vlasteneckých stran frakce ENF v Nice. Vlastenecké strany a hnutí Evropy v čele s paní Marine Le Pen usilují o spolupráci evropských národních států bez diktátu EU. Na setkání v Nice je na programu také příprava a vzájemná podpora vlastenců před volbami do Evropského parlamentu. SPD se těchto voleb zúčastní, neboť je nutné využít každého politického prostoru pro prosazování našeho programu na změnu podoby evropské integrace, včetně Evropského parlamentu.

2. Představitelé SPD uctili památku obětí nacistické německé perzekuce v Javoříčku a Zákřově. Uctili památku lidí zavražděných těsně před koncem války. Jejich smrt je stále mementem a závazkem pro nás. Obětovali se v boji proti totalitě, která chtěla zřídit panevropskou třetí říši vedenou nacistickým Německem. Součástí tohoto plánu byla i biologická likvidace řady národů, Konečné řešení se týkalo i českého národa.

3. Hnutí SPD považuje deklaraci ČSSD o odmítnutí spolupráce s SPD za pokračování nenávistné kampaně ČSSD proti SPD. Dnes platí, že ČSSD je 7% neúspěšná a 100% trapná politická strana.

4. Hnutí SPD nepodporuje změny v legislativě, které se týkají pobytu imigrantů na území České republiky. Tyto změny nyní projednává vláda a jsou navrhovány pod tlakem kritiky EU. Hnutí SPD je zásadním odpůrcem imigrační politiky EU. Nepodporujeme ani dovoz zahraničních dělníků do montoven nadnárodních korporací, kde pracují za nízké mzdy. Takový ekonomický rozvoj je zátěží pro budoucnost naší země. Potřebujeme technologický rozvoj a potřebujeme vytvářet podmínky pro prosperitu našich rodin, pro vzdělání a kvalifikaci našich dětí.

5. Hnutí SPD považuje vlnu útoků proti židům ve Francii a v Německu za přímý důsledek imigrační politiky EU a především za důsledek šíření ideologie islámu v Evropě. Části ideologie islámu vylučují jeho integraci do našeho pojetí svobody a demokracie. SPD nehlásá nepřátelství k islámským zemím a muslimům v nich žijícím. Nechceme ale ideologii islámu u nás. Chceme bezpečí v naší zemi.

2018-05-02T13:47:32+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0