Úvodní stránkaStanoviskaPolitické usnesení SPD

Ustanovení - 3. 7. 2018

Politické usnesení SPD

Vážení přátelé, toto je aktuální usnesení Hnutí SPD. Prosím sdílejte a posílejte dál!

1. Poslanci Hnutí SPD podpořili v Poslanecké sněmovně legislativní návrh měnící výpočet důchodu tak, že dojde k navýšení důchodů u pracujících lidí s nízkým příjmem. Považujeme tento přístup za správný a řešení sociální situace lidí, kteří celý život pracovali a odchod do důchodu je pro ně sociální katastrofa, za nutné. Plníme tím svůj program. Chceme zvýšit peníze pro lidi, kteří slušně žijí a poctivě pracují.

2. Do druhého čtení v Poslanecké sněmovně prošly návrhy zákonů o obecném referendu. Je to úspěch naší politické práce, ale naše Hnutí SPD nyní musí bojovat, aby v konečném znění zákona nechyběla možnost hlasování o zásadních věcech týkajících se občanů naší země. ČSSD a hnutí ANO prosazuje okleštěnou verzi, která vylučuje hlasování například o členství v mezinárodních organizacích, mezistátních smlouvách a důležitých otázkách hospodaření země.

3. Hnutí SPD hodnotí summit EU o migrační krizi jako obrovský debakl stávající politiky Evropské unie. Došlo přesně na varování, která dlouhodobě a programově prezentuje SPD. Migrace se ukázala jako bezpečnostní a ekonomický problém, který vážně ohrožuje občany evropských zemí. Po summitu víme pouze to, že nikdo z lídrů EU neví, jak problém migrace řešit. Velká část imigrantů z islámských zemí je neintegrovatelná a ani nemá zájem se integrovat. V celé Evropě probíhají varovné signály o zhoršující se bezpečnostní a sociální situaci. Bavorsko začíná jednat samostatně v ochraně hranic a Francie připravuje obnovení vojenské služby. Česká republika musí úzce spolupracovat s Maďarskem, Polskem, Rakouskem a Itálií, kde vládnou vlastenecké politické strany. Je otázka, jak této spolupráce bude schopná probruselská česká vláda, kde je navíc zastoupena ČSSD, která má podporu nového světového řádu ve svém programu.

4. Hnutí SPD programově považuje za základ rodiny přirozený svazek muže a ženy. Podle našeho názoru je jiná sexuální orientace soukromá záležitost každého člověka. Proto nepodpoříme legislativní změnu umožňující sňatky homosexuálů. Současná právní úprava, která umožňuje registrované partnerství, plně vyhovuje a chrání práva těchto osob. Nesouhlasíme s možností adopce dětí homosexuálními páry, jelikož se zde ignoruje dítě a jeho zájem být vychováván v přirozené rodině a přirozených hodnotách. Faktem je, že je u nás dostatek bezdětných manželských párů, které mají zájem o adopci, a ani jejich zájem se nedaří naplnit. Mediální prezentace, že homosexuálové si budou adoptovat jen děti, které nikdo nechce, je lež a mediální manipulace. Návrh je součástí neomarxistické pozitivní diskriminace menšin a oslabení role tradiční rodiny. Naprosto na místě je ostré odsouzení těchto návrhů panem kardinálem Dukou. Naše Hnutí SPD bude naopak podporovat ústavní zakotvení rodiny jako přirozeného svazku muže a ženy. Za naprosto šílené považujeme návrhy na změnu pohlaví od 12 let věku zápisem v matrice na základě přání dětí. To je skutečný plán rozvratu společnosti.

2018-07-03T18:37:12+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0