Úvodní stránkaNovinkyRadek Rozvoral: Merkelová versus Orbán aneb Neuváženost proti zdravému rozumu!

Aktualita

Radek Rozvoral: Merkelová versus Orbán aneb Neuváženost proti zdravému rozumu!

Minulý týden se v Berlíně setkala německá kancléřka Angela Merkelová s maďarským premiérem Viktorem Orbánem ohledně jednání o migraci a opět z toho byl názorový střet.

Paní Merkelová po setkání prohlásila, že si Evropa musí uchovat svůj humánní postoj a dodala, že se Evropa nemůže odvracet od utrpení a pomoci těm, kdo to potřebují. Na to reagoval premiér Orbán, který řekl, že Evropa prokáže humanitu, když běžence nebude do EU lákat, zavře hranice a bude pomáhat zemím, odkud migranti do Evropy přicházejí. Dodal, že Evropa musí být humánní, ale nesmí vytvářet pobídky, které sem budou migranty lákat.

Dva evropští politici, dva rozdílné názory. U paní Angely stále převažuje její neuváženost a politika rozevřených rukou, kterou neustále imigranty do Evropy láká, čímž způsobuje Starému kontinentu pouze problémy. Není totiž v našich silách vzít do Evropy každého, kdo si o to řekne. Je to nereálná utopie.

Těm, co přemýšlí zdravým selským rozumem, musí být velice blízký názor pana Orbána, jelikož humánní postoj, který je v pořádku a kterým se ohání německá kancléřka, se dá zachovat přesně tím, jak to premiér Orbán popisuje.

Někdo holt stále neuváženě roztahuje ruce a jiní nachází rozumná řešení, která chrání naší budoucnost a budoucnost našich dětí. Hnutí SPD se hlásí k postoji premiéra Orbána a jeho zdravému rozumu a tvrdě odsuzuje neuváženou politiku rozevřených rukou kancléřky Merkelové!

2018-07-09T07:09:36+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0