Radek Rozvoral: Hnutí SPD podalo ve Středočeském kraji celkem 21 kandidátních listin!

04/9 2018

Do komunálních voleb, které se uskuteční 5. a 6. října 2018 jsme ve Středočeském kraji podali celkem 19 kandidátních listin a dvě kandidátky pro senátní volby.

Regionální klub hnutí SPD Středočeského kraje v létě nezahálel a poctivě pracoval na vytváření kandidátních listin pro komunální a senátní volby. Byla to velice náročná práce, ale nakonec se nám povedlo podat kandidátní listiny pro tyto města a obce: Kutná Hora, Čáslav, Vrdy, Žleby, Plaňany, Neratovice, Cítov, Kladno, Slaný, Brandýs nad Labem, Mladá Boleslav, Příbram, Věšín, Obořiště, Benešov, Vlašim, Votice, Nymburk a Řevničov.

Dále jsme odevzdali dvě kandidátky pro volby do Senátu Parlamentu České republiky. Pro senátní obvod Benešov za SPD kandiduje živnostník Miroslav Křeček a pro senátní obvod Mladá Boleslav pak písničkář, spisovatel a skladatel Josef „Pepa“ Nos.

Přes cenzuru a nepřátelskou kampaň proti SPD pevně věříme, že ve volbách hnutí uspěje a naši zástupci zasednou v zastupitelstvech obcí a měst, případně v Senátu. Je velmi důležitá účast každého našeho příznivce ve volbách.