Úvodní stránkaStanoviskaPolitické usnesení SPD

Ustanovení - 4. 9. 2018

Politické usnesení SPD

Vážení přátelé, toto je aktuální usnesení hnutí SPD. Prosím sdílejte a posílejte dál!

1) Hnutí SPD přeje všem pedagogickým i ne pedagogickým pracovníkům škol, žákům i studentům úspěšný začátek školního roku. Naše hnutí považuje zajištění kvalitního a dostupného vzdělávání v naší zemi za klíčový úkol pro budoucnost České republiky. V minulých letech bylo české školství systematicky rozvráceno nepromyšlenými reformami a ideologickými zásahy prostřednictvím politických neziskový…ch organizací. Došlo k významnému ztížení práce každého pedagogického pracovníka a školy jsou dnes doslova zahlceny administrativou a byrokracií. Snad žádný resort nebyl týrán planými politickými sliby tak, jako oblast školství. Dnes je nutné zastavit snižování kvality vzdělání v České republice, zlepšit podmínky pro práci učitelů a škol, a především ukončit neomarxistickou ideologizaci českého školství. Hnutí SPD má jasný program v oblasti školství a jsme připraveni se v rámci našeho programu podílet na krocích, které by zlepšily úroveň českého školství a zlepšily podmínky pro práci pracovníků ve školství, včetně podmínek platových.

2) Protesty v saské Kamenici (Chemnitz) překročily rámec protestních demonstrací a staly se skutečným projevem lidového odporu. Lidé mají plné právo na sebeobranu a hájení svého způsobu života. Snahy některých německých politiků úkolovat tajné služby proti vlastenecké parlamentní straně AfD jsou jasným projevem neomarxistické totality, která je podstatou projektu Evropské unie. Lidé v Saské Kamenici se brání nejen násilí ze strany imigrantů, ale hájí také svobodu a demokracii. Znovu se ukazuje, že Evropská unie znamená politiku imigrace a potlačování svobody a demokracie. Nelze být pro Evropskou unii a zároveň odmítat imigraci jako to prezentuje premiér Andrej Babiš a jiný probruselští politici. Nelze být pro Evropskou unii a zároveň bojovat za svobodu a demokracii. Hnutí SPD je jediná politická strana, která tuto politickou skutečnost dnes říká otevřeně a bez alibismu.

3) Většina českých parlamentních stran, konkrétně ANO, ČSSD, KSČM, TOP09, Piráti, KDU-ČSL i STAN ustoupily diktátu EU a zařadily na jednání Sněmovny zákon implementující směrnici EU omezující právo legálně držet zbraň. Zařazení na projednávání fakticky znamená schválení směrnice. Hnutí SPD to odmítá. SPD je jediná politická strana, která bez alibismu odmítá diktát EU. Stále více se ukazuje, že Evropská unie je nereformovatelná.

4) Předsednictvo hnutí SPD vyzývá všechny příznivce hnutí, aby se aktivně zapojili do podpory hnutí v komunálních a senátních volbách. Naše hnutí postavilo komunální kandidátky ve více než 200 městech a obcích a kandiduje ve všech 27 senátních obvodech. Přes cenzuru a nepřátelskou kampaň proti SPD pevně věříme, že ve volbách hnutí uspěje a naši zástupci zasednou v zastupitelstvech obcí a měst, případně v Senátu. Je velmi důležitá účast každého našeho příznivce ve volbách.

2018-09-04T12:57:17+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0