Radim Fiala: Za měsíc budou komunální volby. Kandiduji na třetím místě kandidátky SPD v Prostějově.

05/9 2018
Žiji v tomto městě celý život a chci podpořit volební výsledek SPD v městském zastupitelstvu. Čtu na plakátech naší politické konkurence, jak Prostějov milují, jak mu věří, jak o něj pečují. Hezká politická slova. Slova, která nic neřeší a Prostějov potřebuje činy. Potřebujeme řešit, co s problémem chátrajícího Kulturního a společenského centra a investice v centru města, který péče politiků dostala do téměř neřešitelné situace. Neřešitelné pro naplnění přání lidí, kteří chtějí mít hezké centrum, včetně možnosti chodit zde do kulturáku. Nejčastější provozovnou v centru města je hazardní herna. Sociální ubytovnu už máme v centru a na náměstí váháte, jestli se můžete bez zdravotního rizika posadit na lavičku. Místo turistů přibývá v centru Prostějova nepřizpůsobivých občanů. Na místní nádraží se člověk téměř bojí vstoupit, neboť je to zóna asociálních existencí přikrmovaných zastupitelkou města. Vysoká prašnost, deficit v kanalizační a vodovodní infrastruktuře, nedostatek parkovacích ploch, to je součtem jiný obraz města než dnes malují politici. Město potřebuje energické vedení a činy řešící problémy v zájmu občanů. Hnutí SPD svou energii dokázalo. Jsme politická síla, která se nebojí činů. Lídrem naší kandidátky je Martin Křupka. Přijďte podpořit kandidátku SPD. Váš Radim Fiala.