Úvodní stránkaNovinkyRadek Rozvoral: Ne politickým neziskovkám, ne diktátu menšin!

Aktualita

Radek Rozvoral: Ne politickým neziskovkám, ne diktátu menšin!

Neziskové organizace s politickým programem jsou pijavicemi státních rozpočtů a neomarxisté se zvýhodňováním menšin dopouštějí pozitivní diskriminace.

Hnutí SPD považuje činnost takzvaných neziskových organizací s politickým a ideologickým programem za zásadní ohrožení demokracie. Dnes jsou úzce propojeny na činnost státní správy a realizují ideologické a politické cíle za veřejné prostředky. Je žádoucí zakázat jejich financování z prostředků státního rozpočtu.

Za velice nebezpečné pro zachování svobody a demokracie považujeme také myšlenky neomarxistických liberálních demokratů, které jsou založené na zpochybňování výsledků demokratických voleb a na rozbíjení společnosti na společenství nejrůznějších menšin a jejich následné neoprávněné zvýhodňování. Tím dochází k pozitivní diskriminaci a následného diktátu menšin, čemuž je třeba zabránit.

2018-09-11T07:34:52+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0