Úvodní stránkaNovinkyRadek Rozvoral: ČSSD se nachází před branami Poslanecké sněmovny!

Aktualita

Radek Rozvoral: ČSSD se nachází před branami Poslanecké sněmovny!

Dobrých zpráv není nikdo dost, ale tato je opravdu skvělá. ČSSD balancuje na základě své politiky nad propastí vstupu do Poslanecké sněmovny.

V nejnovějším volebním průzkumu agentury SANEP do Poslanecké sněmovny provedeného exkluzivně pro televizi Nova v období od 11. do 17. října 2018 se ČSSD objevila až na samém chvostu žebříčku a v současné době by se do Sněmovny vůbec nedostala.

Problémy takzvané oranžové květiny jsou od sněmovních voleb, které proběhly minulý rok stále přetrvávající a i přes to, že vlezla do vládního chomoutu s hnutím ANO, tak se ve volebních průzkumech propadá stále hlouběji do propadliště dějin, jelikož občané prozřeli.

Tato partaj totiž nenabízí lidem nic, na co by v současné době slyšeli. Je to probruselsky orientovaná strana prosazující ideologii multikulturalismu, evropského superstátu, inkluze ve školství a navyšování neadresných sociálních dávek i těm, kteří odmítají poctivě pracovat. Za takovouto politiku si balancování nad pomyslnou preferenční propastí zaslouží.

2018-10-23T07:03:52+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0